Vremea de Crăciun și Revelion 2020. ANM: Temperauri mai ridicate

Știri interne

Vremea de Crăciun și Revelion 2020. ANM: Temperaturi mai ridicate

Vremea de Crăciun și Revelion 2020. ANM: Temperaturi mai ridicate

Vremea de sărbători Crăciun și Revelion 2020 va fi una cu temperaturi ceva mai ridicate față de temperaturile obișnuite pentru luna lui Moș Crăciun. Conform unei informări ANM doar în prima săptămână a lunii va fi destul de frig, iar vremea se va încălzi ulterior.

Prognoza meteo pentru sărbători. Vremea de Crăciun

Chiar dacă anul acesta vizitele la familie, mersul la colindat și hoinăreala prin zapada de la munte sunt interzise, de Crăciun vremea va fi cu temperaturi pozitive.

Șansele de ninsoare sunt slabe în zonele de câmpie, cel mai probabil doar la altitudini foarte mari la munte va ninge de Crăciun. Vremea va fi caldă cu temperaturi ce pot atinge maxim 7 grade și în general va fi soare.

Vremea in decembrie de Craciun si de Revelion 2020
Vremea in decembrie de Craciun si de Revelion 2020. FOTO: ANM

Sudul țării este vizat conform prognozei ANM de precipitații, dar din păcate sub formă de ploaie, nu ninsoare.

Vremea de Revelion

Nici Revelionul și primele zile ale anului 2021, 1-3 ianuarie nu aduc ninsoarea, sania poate să rămână liniștită în pod dacă nu locuiți la în zonele muntoase.

Temperaturile vor fi de maxim 4 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Cum va fi vremea în general în decembrie

ANM anunță că vremea va fi mai caldă decât ne-am aștepta pentru această lună. Temperaturile vor fi majoritar pozitive, șansele de ninsoare în zonele de câmpie sunt foarte mici.

Chiar și la munte în zonele cu altitudini mici este foarte posibil să nu se manifeste precipitații sub formă de ninsoare.

Contrar recomandarilor autorităților de a sta acasă de sărbători, hotelierii din zona montană spun că au deja ocupate 80% din capacitatea de cazare.

Încă nu se cunosc care vor fi interdicțiile date de autorități pentru sărbători, dar ce este clar este că în decembrie vremea ne îmbie măcar să ieșim la o plimbare cu cei dragi în aer liber.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top