Ce este permis să faci de Crăciun și Revelion 2020

Știri interne

Ce este permis să faci de Crăciun și Revelion 2020

Reguli de sărbători, Crăciun și Revelion.

Sărbătorile de iarnă bat la ușă. Restricțiile impuse de guvernul româniei fac aproape imposibile de respectat tradițiile și obiceiurile cu care suntem obișnuiți. Autoritățile au declarat ca vor fi extrem de drastice cu cei care nu înțeleg că trebuie să stea acasă de sărbători și sa nu meargă deloc în vizite.

Regulile de Crăciun și Revelion 2020

Am luat documentele oficiale și am decis să traducem regulile autorităților pe ințelesul tuturor. Iată care sunt și restricțiile și recomandările pentru Crăciun și Revelion 2020.

Deplasarea la rude nu este permisă, cu atât mai mult dacă acestea sunt altă localitate.

Petrecerile și masa de sărbători cu familia și prietenii sunt interzise. Aici există o scăpare pentru că doar la reclamația vecinilor Poliția vine la ușă, dar atenție NU are dreptul fară mandat să între în proprietarea personală, chirie sau spațiul în care locuiți. Daca vă decideți să vă adunați aveți grijă să nu fiți mai mult de 6 și să nu faceți prea mult zgomot.

Restaurantele și localurile vor rămâne închise, deci nici vorbă de mers la cină cu prietenii sau familia.

Cei care au și cele mai mici simptome de răceală, febră sau gripă trebuie să se izoleze și să nu interacționeze cu nimeni până când simptomele trec.

Noaptea de revelion 2002

Reguli de Revelion 2020
Reguli de Revelion 2020

Petrecerile din noaptea de revelion 2020-2021 sunt total interzise. Poliția avertizează că toți care au rezervat vile la munte vor avea parte de vizita autorităților, iar de data aceasta pot pătrunde în locație pentru că este una comercială, iar amenzile sunt mari.

Declarații utile pentru deplasările în perioada Crăciun și Revelin 2020

Declarațiile pe care le puteți folosi în perioada sărbătorilor sunt cele publicate pe stirioficiale.ro.

Model declarație pe proprie răspundere – Descarcă aici.

Model adeverință de angajator – Descarcă aici.

În atenția celor care vor să facă petreceri mari de Crăciun și Revelion 2020, orice pensiune, vila, hotel autoritățile au tot dreptul să controleze localurile și să amendeze toți participanții.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. BODEA MIRCEA

    20 decembrie 2020 at 18:50

    PROSTIA la ea acasă,PANARAMELE de guvernanti nu au înțeles nimica din absenteismul oamenilor la vot!!!!!O vor lua URAT DE TOT IN FREZA DUPA CE VOR TRECE TOATE ASTEA,NU LE VOR AJUNGE GAURILE DE SOBOLANI SAU AVIOANELE SA DISPARA!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top