Puloverul lui Leo Messi a costat 895 de euro, în interviul de final de an

Știri interne

Puloverul purtat de Leo Messi a costat 895 de euro

Leo Messi a oferit un interviu maraton pentru o televiziune spaniolă, iar presa tabloidă a analizat chiar și puloverul pe care-l purta

Leo Messi a acordat un interviu pe final de an unei televiziuni din Spania, în care a vorbit despre cariera sa, viitorul său la FC Barcelona, dar și proiectele sale legate de viitor.

Presa Spaniolă, dar și cea din întreaga lume a dezbătut pe larg declarațiile sale, iar tabloidele din Spania au început să-i analizeze vestimentația. Publicațiile locale au scris că puloverul pe care Leo Messi l-a purtat în interviul pentru La Sexta a costat 895 de euro.

Bluza este creată de cei de la Dolce & Gabbana, iar publicația La Razon, afirmă că este mai ieftin cu 55 de euro față de salariul minim pe economie în Spania.

leo messi interviu de final de an
Presa Spanionlă scrie că puloverul purtat de Leo Messi in interviul pentru La sexta a costat 895 de euro

Și cum Messi, ca orice altă vedetă mondială este un trendsetter, aceeași publicație afirmă că acum vor crește vânzările acestui model de pulover. Haina este realizată 100% din cașmir și deja este la mare căutare pe site-urile care-l au în stoc.

Leo Messi a vorbit și de averea sa

Leo Messi este unul din cei mai bine plătiți jucători din lume, iar speculațiile legate de averea sa sunt multe. Fotbalistul a vorbit sincer în interviul acordat pe final de an și a declarat că știe ce are și ce face cu banii.

Încasează anual 100 de milioane de euro de la FC Barcelona, club de care a vrut să se despartă în vară, dar contractul l-a ținut în loc și în urma unei discuții cu patronii clubului acesta a rămas la echipă.

A discutat foarte sincer și despre celebritate și spune că este foarte recunoscător pentru fiecare apreciere pe care o primește din partea publicului. Messi spune însă că uneori și-ar fi dorit să fie anonim și poată merge la piață sau la film, fară ca nimeni să nu se holbeze la el.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top