Vremea în ianuarie 2021. Cald, dar multe ploi

Știri interne

Vremea în ianuarie 2021. Cald, dar multe ploi

Vremea in ianuarie 2021 va fi în generală caldă cu temperaturi peste valorile normale ale acestei luni. Meterologii au publicat prognoza vremii pentru întreaga lună.

Vremea în luna ianuarie 2021 va fi în general caldă, peste temperaturile normale înregistrate în luna lui gerar. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru întreaga luna ianuarie și din prognoză reiese că va fi cald, dar vom avea parte de multe ploi.

Vremea în ianuarie 2021

Ianuarie aduce deobicei temperaturi foarte scăzute și chiar ninsoare în unele locuri. În 2021 vremea în această lună va fi excesiv de caldă pentru această perioadă, iar ninsoare își va face simțită prezenta cel mult în zonele montane la altitudini foarte mari.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru ianuarie. Prima zi din an aduce o ușoară racire a vremii,iar temperatura maximă înregistrată astăzi va fi de 12 grade la București și Constanța.

Săptămâna 04 ianuarie 2021 – 11 ianuarie 2021

Prima săptămână din ianuarie aduce vreme caldă și precipitații în exces. Ploaia va fi cel mai mult în zonele montaje din sud-estul României și de asemenea în zonele de munte din Sudul României.

Temperaturile pozitive fac imposibilă apariția ninsorii, prin urmare stațiunile montane vor rămâne în curând fară zapadă, chiar și cea artificială care se produce doar la temperaturi joase.

În restul țării se vor înregistra, mai puțin la Miercurea Ciuc, temperauri pozitive.

Săptămâna 11 ianarie 2021 – 18 ianuarie 2021

A doua săptămână din lună se va apropia de temperaturile normale din această perioadă, dar nu cu valori excesiv de scăzute. Temperaturile negative se vor înregistra în majoritatea țării, în special în zonele montane.

Pronoza meteo Ianuarie 2021. Meterologii spune că vremea va fi excesiv de caldă pentru această perioadă
Pronoza meteo Ianuarie 2021. Meterologii spune că vremea va fi excesiv de caldă pentru această perioadă

În sud-estul țării însă vremea va fi ceva mai blândă și caldă. Și în perioada 11 ianuarie 2021 – 18 ianuarie 2021 ploile își vor face apariția, în special în nordul țării.

Săptămâna 18 ianuarie 2021 – 25 ianurie 2021

Dacă a doua săptămână din an aduce vreme ceva mai apropiată de luna ianuarie, în perioada 18.01.2021 – 25 ianuaire 2021, vremea se încăzește din nou.

Ploile nu vor fi excesive în această perioadă, în nord-vestul țării este posibil ca ploile să fie ceva mai abundente.

Săptămâna 25 ianuarie 2021 – 01 ianuarie 2021

Sudul țării va fi răsfățat de Soare și de temperaturi mai ridicate pentru normalul lunii ianuarie. Însă în restul țării mercurul termometrelor va înregistra temperaturi cu minus și valori apropiate acestei perioade.

Cantitățiile de precipitații vor fi mari, ploile își vor face apariția, iar Administrația Națională de Meteorologie, apreciază ca în ultima săptămână din lună acestea vor fi excedentare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top