Explozie într-o casă din Câmpia Turzii. O femeie a murit

Știri interne

Explozie într-o casă din Câmpia Turzii. O femeie a murit

O explozie s-a produs în această dimineață într-o casă din Câmpia Turzii. 5 autospeciale au intervenit la fața locului. Pompierii au găsit tavanul prăbușit și un perete dărămat din cauza exploziei, dar și corpul unei femei de 80 de ani care a decedat în urma incidentului.

În casă a fost găsit și un bărbat de 50 de ani care a scăpat teafăr. Explozia a avut loc pe strada Memorandumului din Câmpia Turzii, iar autortățile au fost alertate de incident în jurul orei 07:30, pe 3 ianuarie 2021.

Explozie în Câmpia Turzii pe strada Memorandumului

Explozie la o casă din Câmpia Turzii

Intervenția promptă la casa din Câmpia Turzii a făcut posibil ca focul să nu se propage la anexele casei sau mai rău la alte case de pe strada Memorandumului.

Bărbatul de 50 de ani avea arsuri la nivelul feței și a primit primul ajutor de la SMURD, ulterior a fost transportat de urgență la spital. Focul a fost stins, iar materialele ce puteau extinde flăcările îndepărtate de la fața locului.

La ora redactării acestei știri focul este stins și s-a deschis o anchetă pentru a stabili exact care au fost cauzele producerii acestui eveniment și sursa exploziei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top