Trafic intens pe DN1 Brașov - București. Sinaia, Azuga, Predeal blocate

Știri interne

Trafic intens pe DN1 Brașov – București. Sinaia, Azuga, Predeal blocate

Se circula greu pe DN1 și DN1 A pe sensul de mers Brasov, Predeal, Sinaia, Azuga, Câmpina – București. Circulația este bară la bară până la autostrada din Ploiești

Traficul de pe DN1 din Brașov, Predeal, Sinaia, Azuga și alte stațiuni din Valea Prahovei este aproape blocat duminică, conform centrului InfoTrafic. Miile de mașini care se îndreaptă spre București, merg bară la bara pe DN1 și DN1A în sensul de mers spre Capitală.

Trafic aproape blocat pe DN1 și DN1A Brașov – București

O echipă Faxnews.ro s-a deplasat ieri și în această dimineața din București spre Brașov, iar drumul de aproximativ 3 ore a fost făcut în cinci ore și jumătate. La întoarcerea din Brașov spre București drumul a fost ieri la ora 18:00 extrem de aglomerat, iar timpul scurs până în capitală a fost de 4 ore.

Se circulă cu viteză redusă și bară la bară pe foarte multe segmente de drum de pe DN1, iar Poliția recomandă șoferilor să evite încercările de a fenta cozile pentru că tot drumul până la Autostrada A1 este blocat.

Traficul intens a fost semnalat și de centrul InfoTrafic, iar chiar din zori zilei de 3 ianuarie 2021 au fost semnalate ambuteiaje pe DN1 și DN1A.

Șoferilor li se recomandă să pregătească mașinile cu toate cele necesare, să aibă excedent de combustibil și eventual câteva resurse alimentare și lichide.

O serie de echipaje direcționează traficul în stațiunile Sinaia, Azuga, Predeal și Câmpina, în special în zonele trecerilor de pietoni, pentru a degaja cât este posibil traficul intens spre București din zonele Brașovului.

Veste bună pentru cei care vin cu trenul

CFR Călători a suplimentat astăzi garniturile de tren care pleacă la 2 ore din stația Brașov spre București pentru a face față numărului mare de călători. De asemenea trenurile nu au înregistrat întârzieri, iar drumul pe calea ferată este parcurs în aproximativ 2 ore și 30 de minute din Brașov.

Operatorii privați circulă și ei astăzi cu program normal, prin urmare dacă nu sunteți la munte cu mașina drumul spre București cu trenul va fi cel mai rapid și în siguranță.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top