Ministrul Educației despre Alexandru Cumpănașu: Factor perturbator care induce dezechilibre majore
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Știri interne

Ministrul Educației despre Alexandru Cumpănașu: Factor perturbator care induce dezechilibre majore

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, consideră că postările lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok produc dezechilibre.

Este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice”, spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, întrebat despre activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok.

Întrebat, luni seara, la Digi24, cum vede activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, Sorin Cîmpeanu a spus că în educație sunt probleme multiple și foarte serioase, iar subiectul discutat „este o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate între elevi, părinți și profesori și intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore de care nu avem nevoie”.

Ministrul Educației a adăugat că acum câțiva de ani jumătate de țară avea o relație „normală pe acest subiect”, dar între timp această normalitate a dispărut cu totul.

„Mă delimitez clar de această abordare și îndemn la solidaritate, la înțelegere pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat”, a spus ministrul.

Poliția Capitalei face verificări în legătură cu activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, conform unor surse din anchetă.

Verificările se fac pentru a vedea dacă este sau nu cazul de o anchetă deschisă, au spus sursele citate.

Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, este urmărit de sute de mii de elevi din România. Pe contul de TikTok profesorii sunt arătaţi cu degetul şi prezentați ca adversari ai elevilor.

Mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top