Fotbalistul Denis Drăguș este tată de fată
Arhiva Personala

Știri interne

Fotbalistul Denis Drăguș este tată de fată

Denis Drăguș, fotbalist la Naționala României U21, a devenit pe 19 ianuarie tată de fată. Fetița lui se numește gloria și alături de iubita sa, fotbalistul este foarte mândru de fiica sa.

Denis Drăguș tată de fată

Într-o imagine postată pe Instagram, Denis Drăguș se mândrește ca orice tată cu miunea care a apărut în viața lui. Gloria este fetița sa adusă pe lume de Vanessa, cea mică le crează o imensă bucurie, iar Denis n-a răbdat și a arătat suporterilor săi minunea de fetiță pe Instagram.

„Cele mai mari miracole s-au întâmplat în liniște. Așteptăm micul nostru miracol”, scria iubita lui Denis Drăguș, pe Facebook, spre finalul anului trecut.

„Miracolul a avut loc azi, 18 ianuarie, iar cei doi părinți se bucură acum de faptul că o au pe Gloria. „Micuța noastră iubire”, a fost mesajul lui Denis Drăguș, care a publicat o fotografie cu primul copil al familiei sale.

Atacantul român s-a transferat în august 2017 de la Viitorul, la Standard Liege, în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro. 

„Având în vedere și faptul că sunt un jucător tânăr, am avut și nevoie de puțină adaptare, dar eu încerc în fiecare zi să învăț din ce în ce mai mult, să mă pregătesc din ce în ce mai bine. Sunt sigur că va urma o perioadă mult mai bună pentru mine”, spunea Denis Drăguș, la ProSport Live.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top