Viorica Dăncilă CARTEA spune că a fost sabotată de apropiații din PSD

Știri interne

Viorica Dăncilă CARTEA spune că a fost sabotată de apropiații din PSD

Viorica Dăncilă lansează o carte „Partea ei de adevăr”.

Viorica Dăncilă se pregătește de lansarea unei cărți unde va prezenta partea ei de adevăr legată de îndepărtarea ei din PSD. Dăncilă spune că l-a pus pe Marcel Ciolacu în fruntele Camerei Deputaților, care după aceea a sabotat-o în PSD alături de alți membri la moțiunea de cenzură.

Advărul lui Vorica Dăncilă, în cartea ce urmează să fie publicată

Viorica Dăncilă se pregătește să lanseze o carte care este intitulată „Partea mea de adevăr”. A fost una din cele mai disputate femei în funcția de Premier al României și dată jos, spune ea chiar și de membri PSD.

Acuzele cele mai mari i le aduce lui Marcel Ciolacu, despre care spune că a fost pus și sprijinit de ea pentru a devenit președintele Camerei Deputaților.

Nu se știe când se va lansa cartea Vioricăi Dăncilă, dar aceasta promite că spune partea ei de adevăr.

Vorioca Dăncilă provoacă urmăritorii și susținătorii ei afirmând că va face dezvăluiri, despre care lumea nu știa și adevărul din spatele luptei pentru putere din PSD.

Cartea este scrisă de o jurnalistă și urmează să apară în curând. Dăncilă a fost invitata la Subiectiv, de la Antena 3, unde a povestit părți din ce va dezvălui cartea sa.

În continuare Dăncilă este membru PSD, iar gurile rele vorbesc că după publicarea volumului ar putea fi exclusă din Partidul Social Democrat.

Ce declară despre carte?

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală.

Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante.”

a declarat Viorica Dăncilă pe o rețea de socializare

Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei…

Posted by Viorica Vasilica Dăncilă on Monday, January 18, 2021

Cartea va apărea în curând și deși glumele pe seama ei sunt mari, denotă un mare interes pentru public.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top