Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al fiului său Archie

Știri externe

Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al fiului său Archie

Numele lui Meghan Markle a fost sters din certificatul de naștere a fiului său și al Prințului Harry. Gurile rele afirmă că totul este pentru spectacolul care urmează, alții spun că este doar un omagiu adus Prințesei Diana.

Meghan Markle a luat o decizie controversată. Și-a sters numele din certificatul de naștere al fiului său Archie și l-a înlocuit cu titulatura pe care o avea prințesa Diana. Prințul Harry și Meghan se pare că au făcut acest lucru la o lună de la nașterea fiului lor, iar imediat după această modificare s-au retras din Casa Regală a Marii Britanii.

Decizie controversată: Fiul Prințului Harry are șters din certificatul de naștere numele mamei lui

Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie surprinzătoare la o lună de la nașterea fiului lor Archie. Aceștia au șters din certificatul de naștere numele mamei „Rachel Meghan” și l-au înlocuit cu „Ducesa de Sussex”.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Decizia este criticată de susținătorii Casei Regale și ba chiar considerată ca premeditată și parte din planul lor de retragere din funcțiile regale.

Modificarea certicatului de naștere al lui Archie a fost făcută în iunie 2017, la doar o lună după ce acesta s-a născut.

Archie fiul Prințului Harry, are sters numele lui Meghan Markle din act, chiar la cererea acesteia
Archie fiul Prințului Harry, are sters numele lui Meghan Markle din act, chiar la cererea acesteia

Susținătorii cupului Harry și Meghan spun că aceștia au făcut acest gest pentru a aduce un omagiu Prințesei Diana. Relația dintre Harry și mama sa a fost una foarte apropiată.

Prințul Harry a dezamăgit Regina, dar și Marea Britanie

Prințul Harry a dezamăgit Regina prin retragerea sa din Casa Regală și chiar prin căsătoria cu Meghan, care contravenea regulilor. Deși căsătoria a fost până la urmă acceptată de Regina Elisabeta, gesturile făcute de-a lungul căsniciei de Meghan și Harry nu se potriveau cu dogmele stricte ale Casei Regale.

Vestea modificării din certificatul de naștere era cunoscută de Casa Regală din Marea Britanie, dar conform unor surse din interior nu au dorit să facă comentarii.

Nici macar acum la dezvăluirea făcută de presa britanică, reprezentații Casei Regale nu au dorit să comenteze informația

Contactați de publicația Dailymail și The Sun, reprezentații Prințului Harry și a lui Meghan Markle n-au comentat nici ei informația.

Gurile rele spun că totul este un plan bine pus la punct pentru ca reality show-ul lor, care ar urma să apară pe Netflix, să fie unul plin de povești demne de suspans si emoție.

Prințul Harry absent de la evenimentele Casei Regale?

După toată tevatura legată de decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Regina Elisabeta a ținut să clarifice un aspect. Chiar dacă Casa Regală le-a retras celor doi titlurile regale, beneficiile și inclusiv finanțarea, cei doi fac parte din familia regală și pot participa la evenimentele acesteia.

Prințul Harry nu a apărut însă la unele din cele mai importante, dar este de așteptat să apară la singur la împlinirea a 100 de ani a bunicului său și la ziua oficială a Reginei Elisabeta care a împlinit 95 de ani.

Continue Reading
7 Comments

7 Comments

  1. Iliopolos Denise

    31 ianuarie 2021 at 17:05

    La facultatea de Drept International se spune “docme”?La scoala generală știu că se spune “dogme”.

  2. Alecs

    31 ianuarie 2021 at 19:55

    Nu există facultatea de “drept internațional”(o fi prin vreun apartament), este doar o materie printre multe altele. Doar proștii cred asemenea baliverne…
    Sfertodocții de la facultatea de “docme” si gramatica secretă știu mai bine.

  3. Mihai Emilia

    31 ianuarie 2021 at 19:59

    Domnul nu știe să se exprime corect, deoarece nu există facultate de drept internațional. Există doar curs de drept internațional la facultațile de drept.

    • Marioara Detesan

      31 ianuarie 2021 at 20:49

      Mulțumesc pentru atenționare. Am corectat!

  4. Lora

    31 ianuarie 2021 at 21:32

    “Fiul lui Printul Harry”? Unde dracu’ ai fost scolarizat(asta în cazul în care ai facut macar gimnaziul)? Chiar nu aveti jurnaliști care stăpânesc gramatica limbii române?

  5. Florin S.

    1 februarie 2021 at 9:43

    “Fiul lui Printul Harry” ?!? În ce dugheană rece și întunecată ați învățat limba română?

  6. badiu

    1 februarie 2021 at 12:21

    Cursul de drept internațional,are două părți:
    Drept internațional public și Drept international privat,se studiază la facultatea de drept și administrație publică și în școlile de masterat cu profil juridic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top