Dustin Diamond actorul cunoscut pentru rolul „Salvaţi de clopoţel” a murit la 44 de ani

Știri externe

Dustin Diamond actorul cunoscut pentru rolul „Salvaţi de clopoţel” a murit la 44 de ani

Dustin Diamond a murit la 44 de ani, era bolnav de cancer în fază terminală. A ajuns prea târziu la spital din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Dustin Diamond celebru pentru rolul lui Screech, din serialul “Salvaţi de clopoţel” a murit luni la vârsta de 44 de ani. Actorul suferea de cancer pulmonar în fază terminală. Acesta a fost deconectat de la aparatele care-i susțineau viața într-o încercare de a-l transfera la un spital care se ocupă cu pacienții în fază terminală.

Dustin Diamond, avea 44 de ani, iar din 2013 nu s-a retras din viața publică, după ce a participat la reality show-ul Celebrity Big Brother.

A jucat în serialul “Saved by the Bell” 13 ani

Dustin Diamond actorul din serialul Salvat de clopoțel, a murit la 44 de ani
Dustin Diamond actorul din serialul Salvat de clopoțel, a murit la 44 de ani

Serialul în care Dustin Diamond a început să joace, „Save by the bell”, a început să fie difuzat în anul 1989 și a avut 4 sezoane. Producția s-a oprit pentru scurt timp în 1993, dar a mai continuat și în total a fost difuzat 13 ani.

Alte programe de televiziune au preluat serialul și l-au continuat.

Cea mai recentă apariție a lui Dustin Diamond a fost la reality show-ul Celebrity Big Brother în 2013.

Citește și: Tony Bennett diagnosticat cu Alzheimer. Boala cântărețului de 94 de ani, ținută secret din 2016

Prietenii spun că nu voia să meargă la spital de frica presei

Prietenii actorului spun că acesta avea o umflătură în zona gâtului, dar îi era frică să meargă la spital pentru a nu fi fotografiat de publicațiile tabloide, potrivit TMZ.

Publicația The Sun a aflat că actorul s-a internat în spital la jumătatea lunii iananuarie, dar a fost prea târziu. Ajuns la unitatea medicală actorul deja avea dureri atroce în tot corpul și medicii au început imediat procedurile de chimioterapie.

Dustin le-a transmis fanilor săi o fotografie, în care spera că se va face bine și le-a mulțumit tuturor pentru scrisorile și mesajele de încurajare.

Prietenii lui Dustin au transmis un mesaj fanilor, în care îi rugau să înțeleagă de ce acesta nu vrea să mai apară cât este bolanv.

“Știu că motivul pentru care nu vrut să primească ajutor este pentru că atunci când iese din casă, oamenii îi fac poze, le pun pe internet”, a spus Dan, un prieten de-al lui Dustin.

“El este supus ridiculizării publice tot timpul și asta urât. Oamenii trebuie să știe că este un om”.

Dan a cerut, de asemenea, fanilor lui Dustin să trimită scrisori și carduri la biroul său și el le va livra la Dustin în spitalul din Florida.

„Acceptăm scrisori și cărți de la fani și apoi le vom duce la Dustin. Avem o echipă pregătită.

„Știu că mulți oameni îl iubesc pe Dustin, dar el nu vrea să se uite online în acest moment pentru că vede toate comentariile negative.

În 2015 Dustin a fost condamnat la 4 luni de închisoare

Un incident petrecut pe 25 decembrie 2014, în care fanii l-au înconjurat și au vrut să-i facă poze lui și iubitei sale a generat un scandal. Dustin Diamond îi ruga pe cei prezenți să nu facă poze cu ei, dar se pare că un grup de bărbați a fost ceva mai insistent, scria NBC News.

Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul “Salvati de clopotel”, condamnat la inchisoare
Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul “Salvati de clopotel”, condamnat la inchisoare

În acesl moment Dustin a scos un cuțit și i-a amenințat pe cei de acolo că îi va răni dacă nu-i lasă în pace. Evenimentul s-a lăsat cu altercație, în care un barbat fost rănit ușor.

Înstanța la condamnat la 4 luni de închisoare cu executare și 15 luni de închisoare cu suspendare, în care trebuie să se prezinte în fiecare duminică la penitenciar.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top