15 mașini de poliție au oprit o bătaie la un club din București

Știri interne

15 mașini de poliție au oprit o bătaie la un club din București

Aproximativ 30 de tineri au avut o altercație în București, în fața unui club destinat comunitatii LGBT. 15 masini de politie au oprit scandalul

O aletercație între aproximativ 30 de tineri din fața unui club din București a făcut necesară intervenția a 15 echipaje de poliție. Bătaia a avut loc pe 6 februarie lângă clubul gay din capitală, denumit Q Club.

Bătăie în București, oprită cu poliția lângă clubul LGBT

Reporterii faxnews.ro, transmit că altercația a avut loc la intersecția bulevardului Carol cu Bulevardul Regele Ferdinand din București.

Tinerii implicați în bătaia în plină seară au fost clienții clubului gay, Q Club, precizăm că bătaia a fost remarcată de reporteri în afara clubulului LGBT.

Potrivit poliției capitalei 1 tânar a fost indentificat și amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar la ora redăctării acestui articol nu au fost înregistrate plângeri are victimelor.

Altercația transmisă live

Altercația celor aproximativ 30 de persoane a fost transmisă live pe Facebook de către un alt client al clubului, neimplicat în scandal.

Conform Poliției Capitalei s-a primit un apel la 112 în care a fost semnalată bătaia și 15 echipaje au fost trimise pentru a potoli spiritele.

Surse au declarat pentru faxnews.ro că Poliția Română a legitimat persoanele care ieșeau din Clubul „Q Club București” și erau chestionate cu privire la scandal.

Contactat de faxnews.ro, Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a declarat:

Imediat după ce la 112 a fost semnalat incidentul la intersecția Carol-Ferdinand, au fost trimise inițial 10 echipaje de poliție, iar ulterior încă 5 s-au alăturat pentru a asigura perimetrul în zona. Potrivit primelor declarații luate de agenții de poliție, acestia au transmis că nu a fost indentificat motivul clar al altericației și o singură persoană a fost indentificată ca fiind violentă.” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Bataie q club bucuresti

Paza clubului Q Club a intervenit în încercarea de a opri bătaia din fața clubului, dar nu a reușit.

VIDEO: Bătaie în București lângă Q Club

Sursa video: Imagini amator transmis către redacția faxnews.ro.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. mama omida

    11 februarie 2021 at 13:11

    asta numiti voi bataie ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top