Wizz Air anuță bilete de avion reduse și programul de iarnă 2021-2022

Știri interne

Wizz Air anuță bilete de avion reduse și programul de iarnă 2021-2022

Wizz Air anunță progamul de zbor pentru iarna 2021 – 2022. De asemenea lansează o campanie de reduceri pentru pasageri, inclusiv pentru destinații precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta.

anunță astăzi programul său de iarnă pentru 2021 (octombrie 2021 – martie 2022) operat de pe toate aeroporturile din România.

Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive țări și orașe din Europa. Tarifele încep de la 99 RON / 19,99 EUR* și biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

În primele două săptămâni de la publicare, noul program de iarnă va fi disponibil doar pentru membrii WIZZ Discount Club iar după această perioadă oricine poate rezerva o vacanță binemeritată într-una dintre destinațiile însorite de iarnă precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta.

Vacanțele școlare pot oferi, de asemenea, oportunități excelente de city break pentru familii către destinații captivante, cum ar fi Londra, Roma, Paris, Billund, Stockholm sau Copenhaga.

Wizz air: Românii merită o vacanță bine meritată după toată această perioadă

Wizzair: Românii merită o vacanță bine meritată după toată această perioadă
Wizzair: Românii merită o vacanță bine meritată după toată această perioadă

O vacanță la schi, destinații pe plajă, city break sau doar o călătorie acasă de Crăciun, rețeaua Wizz Air din România oferă o mulțime de oportunități.

Pe lângă posibilitatea de a personaliza experiența de călătorie, Wizz Air oferă călătorilor și o opțiune de flexibilitate ridicată prin serviciul WIZZ Flex.

Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecție.

Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat:

„Suntem bucuroși să anunțăm programul de iarnă din România, oferind diverse destinații de călătorie pentru toate gusturile, fie că este vorba de călătorii de afaceri sau de agrement.

Indiferent dacă doriți să rezervați o escapadă de familie la stațiunile de schi sau să faceți un city break pentru a descoperi orașe populare din Europa sau chiar să vizitați unele locuri însorite, cu plaje frumoase, există cu siguranță o destinație în bogata rețea Wizz Air.

Ne menținem angajamentul de a le oferi românilor o experiență de călătorie sigură și memorabilă în întreaga Europă și nu numai, la bordul flotei noastre moderne, în compania echipajului nostru pregătit la cel mai înalt nivel.”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top