Ashley Judd internată în spital, era să-și piardă piciorul

Știri externe

Ashley Judd internată în spital, era să-și piardă piciorul

Ashley Judd este în stare stabilă la un spital din Africa de Sud. A fost la un pas să rămână fară un picior după un accident suferit în Congo.

Ashley Judd a fost la un pas să-și piardă un picior, după un accident suferit în Africa de Sud. Actrița a căzut în timp ce vizita jungla și și-a rupt un picior. Vedeta fost transportată în 55 de ore la spital, pe un drum pe care-l descrie ca fiind „incredibil de greu”.

Ashley Judd era să-și piardă piciorul în Africa de Sud

În timp ce studia cimpanzeii Bonobos, o specie pe care de dispariție, Ashley Judd s-a împiedicat de un copac căzut. Vedeta de la Hollywood și-a rupt piciorul în accidentul „catastrofal”.

Într-o conversație cu jurnalistul New York Times, Nicholas Kristof, actrița aflată internată la un centru complet echipat din Africa de Sud a povestit ce s-a întâmplat.

Ashley Judd spune că a fost transportată cu greu la spital. A durat 55 de ore până când a primit asistență medicală.

M-am trezit la ora 4:30 și am pornit cu doi ghizi spre junglă. Am călcat foarte puternic și chiat atunci am dat peste un copac căzut pe care nu l-am văzut. Am căzut peste acest copac”, a spus actrița în interviul live de pe Instagram, potrivit US Magazine.

Salvată de asigurarea de sănătate

Actrița a ținut să sublinieze că a fost salvată datorită asigurării sale de sănătate. Este pe deplin conștientă și recunoscătoare eforturilor care s-au depus pentru a fi dusă la un centru medical total echipat.

Citește și: Raluca Pastramă tună și fulgeră pe zvonurile din presă. De ce s-a despărțit de Pepe

Ashley Judd la un pas să-și piardă piciorul
Ashley Judd la un pas să-și piardă piciorul

Ashley Judd spune că oamenii trebuie să fie conștienți că cei din Congo nu au nici măcar o pastilă de potolire a durerii și că ea a avut noroc cu această asigurare.

Aici sunt probleme mari, nu doar lipsa energiei electrice este problema. Sistemul medical aproape nu există. Nu au nici măcar o pastilă de calmare a durerii. Asigurarea mea împotriva dezastrelor de acest gen a fost cea care m-a salvat”, a povestit Ashley Judd în interviul live.

Medicii au reușit să-i salveze piciorul și acum starea ei de sănătate este una bună.

Ashley Judd un trecut negru

Actrița de 52 de ani este marcată de un trecut plin de încercări. La vârsta de 7 ani a fost abuzată. Din păcate tragicul eveniment s-a repetat și la vârsta de 14 ani.

Aceste două evenimente au marcat întreaga sa viață. Ashley Judd având chiar și probleme în căsnicia cu Dario Franchitti, mariaj care a durat din 2001 până în 2013.

Activistă politic, în multe domenii ce țin de mediu, s-a îndreptat însă și împotriva celebrului Harvey Weinsten, mogul filmului care este acuzat de agresiune.

Apropiații vedetei spun că agresiunile suferite în copilările probabil au condus-o și să fie adepta „împotriva procreare”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top