America zbuciumată de un incident armat produs în Buffalo

Știri externe

America zbuciumată de un incident armat produs în Buffalo

Un incident armat zbuciumă prima zi de judecată a lui Trump în Senat. Oficial nu atacul armat nu a fost catalogat de poliție în niciun fel. S-a deschis o anchetă în acest caz.

Un incident armat s-a produs în urmă cu puțin timp în statul Minnesota, unde într-un centrul medical din Buffalo câteva persoane au fost rănite de un individ armat.

Potrivit Associated Press, care citează presa locală și canalul de televiziune KSTP TV, 5 persoane ar fi rănite și o persoana a fost arestată.

Actualizare, ora 21:45 – 5 persoane rănite, 3 în stare gravă

3 din cele 5 persoane sunt în stare gravă, conform autorităților locale. Unele surse declară că ar avea nevoie de sânge.

Autoritățile transmit că nu mai sunt alte situații care să pună în pericol cetățenii din oraș.

Știrea inițială

Poliția nu a comunicat oficial aceste cifre, ele sunt citate de sursele locale de presă, care afirmă că 5 persoane ar fi rănite. Contactați de AP, reprezentații poliției au declarat că nu pot spune în acest moment dacă persoana reținută are sau nu legătură cu incidentul armat.

Focurile s-au produs într-un centru medical, “Allina Health”, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipe de intervenție.

Până la ora redactării aceștei știri nu au fost confirmate persoane decedate. Site-ul MPR News a aflat că în anchetă se împlică și FBI care vrea să afle care a fost motivul focului.

Incidentul legat de judecarea lui Trump

Incident Aramat in SUA. Mai multe persoane ranite de focurile de arma
Incident Aramat in SUA. Mai multe persoane ranite de focurile de arma / Sursa foto: Jessica Miles/KSTP

Presa americană nu ezită să lege acest incident de judecarea din Senatul SUA, care astăzi îl judecă pe fostul președinte Donald Trump.

Motivul este unul destul de cunoscut în lume, în special după evenimentele violente susținute de președintele Trump.

Autoritățile declară însă că în acest moment nu s poate lega acest incident de nimic și că poliția și autoritățile federale vor ancheta situația.

Sursa: Twitter

Senatul American îl judecă pe Donald Trump

Senatul American A început judecarea lui Donald Trump pentru a doua oară în istoria senatului când același președinte este judecat. Relatări pe această temă face și CNN.

Conform presei locale forțele de ordine sunt cu atenția ridicată în aceste zile de teama izbucnirii unor noi incidente violente.

Capitolul este păzit fară precedent după incidentul trecut.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top