Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolul de Metal - Zodiile care vor trece prin schimbă radicale

Știri interne

Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolul de Metal – Zodiile care vor trece prin schimbă radicale

Horoscop Chinezesc 2021. Cel mai complet horoscop anual în noul an chinezesc.

Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolul de Metal  Pe 12 februarie 2020, începe Anul Bivolul de Metal Bivolul de Metal este al doisprezecelea din animalele zodiacului. Potrivit unui mit, Împăratul de Jad a spus că ierarhia a fost decisă de ordinea în care au ajuns la petrecerea sa. Maimuţa, Cocoșul și Bivolul de Metal erau într-o altă țară, ajutând un zeu să învingă spiritele rele, dar pentru că au ajuns în acelaşi timp, Împăratul de Jad i-a trecut în ordinea în care l-au întâlnit pe zeul cel străin.

Bivolul de Metal este, în acelaşi timp, asociat cu ramura pământ şi îi corespund orele 19 – 21. În termeni yin și yang, principiul feminin – principiul mascuin, Bivolul de Metal este yang, adică un principiu masculin. În China modernă, este asociatîn termeni populari cu câinii Wàng Cái, ceea ce semnifică bogăție prosperă și provine din sunetele lătratului acestora.

Cinstiți și loiali, câinii sunt cei mai adevărați prieteni și cei mai de încredere parteneri.

Împreună cu Stema Celestă există un ciclu calendaristic de 60 de ani. Deși este asociat cu pământul, zodiacul, implicit semnele animale, parcurge și cele cinci elemente ale naturii.

Personalitate și caracteristici Anul Bivolul de Metal Horoscop 2021

Caracteristica cea mai definitorie a unui Bivolul de Metal este loialitatea. Ei nu îşi vor abandona niciodată prietenii, familia sau munca. Sinceri, oneşti și drepţi, sunt populari în cercurile sociale. Toată lumea are nevoie de un prieten Bivolul de Metal pentru a se sfătui și ajuta. Sunt, de asemenea, buni pentru a-i ajuta pe alții să-și descopere și să-și repare obiceiurile proaste.

În ciuda modului în care acționează, ei se îngrijorează pentru orice, dar cu toate acestea, nu vor lăsa acest lucru să-i oprească. Odată ce au decis asupra a ceva, nimeni şi nimic nu-i poate întoarce din lor.

Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolul de Metal - Zodiile care vor trece prin schimbă radicale
Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolul de Metal

Bărbații născuți în anii Bivolul de Metal sunt simpli și autentici, plini de energice, deși sunt mai pesimişti decât ceilalţi. Sunt foarte apreciaţi, întotdeauna gata să-i corecteze pe alții și să-și apere poziția. Nu înseamnă că vor să se impună, nu, simt doar că este necesar să-i ajute pe alții să-și dea seama de greșelile lor. Se îngrijesc permanent de familia lor. Încăpățânarea lor păleşte în fața celor dragi. Lucrează pentru a înțelege și a compromite ce este greşit, ceea ce duce, în timp, la o viață armonioasă de familie.

Femeile născute în anii Bivolul de Metal sunt foarte precaute. Sunt indiferente față de oamenii care nu le plac și nu au încredere cu ușurință. Dar odată ce o fac, e permanentă. Ele îşi protejează intens prietenii și familia. Sunt geniale și independente. Iubesc activitățile în aer liber și în natură. Cu toate acestea, sunt muncitoarele care nu renunță până când nu reușesc. Securitatea și un venit stabil sunt cerințele ei de la o carieră.

  • Sunt compatibili cu Iepurele, Tigrul şi Calul. Câinii sunt cei mai compatibili cu iepurii. Sunt atraşi de bunătatea acestuia, iar Îepurii, îi sprijină pe Caini. din spatele scenei.
  • Câinii sunt adesea pesimişti şi au nevoie de certitudinea tigrului. Tigrii au nevoie de loialitatea Bivolul de Metal.
  • Cu caii se înţeleg înțeleg, atâta timp cât respectă opiniile celorlalți.
  • Câinii sunt mai puțin compatibili cu Dragonul, Bivolul şi Capra
  • Câinii și dragonii se ciocnesc puternic. Nu au încredere reciproc și au argumente intense.
  • Cu Bivolul au o relație rece pentru că au interese diferite și nu pot interacționa fără probleme.
  • Bivolul de Metal și capra sunt capabile să se tolereze, dar nu există nimic altceva.
  • Lucruri norocoase pentru câini
  • Culori: verde, rosu, violet
  • Numere: 3, 4, 9
  • Mineral: smarald
  • Direcții de bun augur: nord, nord-vest
  • Direcțiile de avere: sud-est
  • Direcții de dragoste: sud
  • Ce nu le este benefic: culorile albastru şi maro şi numerele 1, 7, 8

Horoscop 2021 Chinezesc Bivolul de metal Cariere potrivite pentru câini

Câinii sunt loiali și respectă ordinele. Depun eforturi serioase pentru a-și îndeplini orice sarcină care le-a fost dată. Pentru că se mulțumesc să nu fie mai răi ca alții, le-ar prinde bine o slujbă competitivă.

Ei sunt sensibili la detalii și au abilități puternice de gândire. Văd pericolele unei poziţii sociale sau profesionale. De aceea sunt dispuși să stea în spate și să-i susțină pe alții. Ei ar excela într-un loc de muncă de tipul celei din spatele scenei. Câinii sunt atenți și au o morală adecvată. Din păcate, judecă pe toată lumea înainte de a decide dacă persoana este de încredere. Acest lucru îi face un bun candidat pentru o carieră arbitrii, avocații și anchetatorii.

Sănătate și stil de viață

Câinii sunt sănătoși în general, dar starea sănătății lor suportă adesea schimbări drastice.

Deși par a fi rezistenți, ascund, de fapt, simptomele bolilor pe care le au. Cele mai mici răceli îi pot ţintui la pat zile bune. Aşa că să aibă grijă de gripă și la bolile contagioase în timpul sezonului de vară și de toamnă. Trebuie să acorde atenție sistemului digestiv în timpul tinereții. Cel mai mare dușman al lor este dieta nesănătoasă. Odată angajaţi, nativi vor fi în mod constant ocupați. Stresul le va provoca dureri de cap și migrene. În cazuri extreme, poate duce chiar la depresia bipolară. Pentru a se fortifia, câinii ar trebui să deprindă obiceiul de a face exerciţii fizice. Sunt recomandate pauzele lucrative și activități relaxante, cum ar fi yoga.

Bivolul de Metal îm 2021

Anul semnului zodiacal este pământ şi în mod tradițional, cel mai nefericit an, cu probleme și pericole în fiecare colț.

Vor exista probleme neprevăzute la locul de muncă. Situații financiare este destul de riscante. Câinii vor găsi, de asemenea, dificilă comunicarea cu cei dragi.

Pentru a nu face lucrurile să se înrăutățească, câinii trebuie să păstreze tăcere. Gândirea înainte de a vorbi și de a acționa este cheia.

Profesia

Pentru nativii Bivolul de Metal – Zodiile care vor trece prin schimbă radicalet există multe obstacole la locul de muncă în acest an. În afară de a lucra în liniște, câinii trebuie să încerce să interacționeze bine cu ceilalți. Să-şi reamintească anul acesta se apără şi nu atacă, iar în ce priveşte norocul financiar este discutabil acest lucru. Nu este un moment bun pentru a fi lacomi sau ambițioși.

Perioadele de succes în 2021 sunt: 16 aprilie – 14 mai, 15 mai – 13 iunie, 9 octombrie – 7 noiembrie și decembrie.

Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolul de Metal
2021: Anul Bivolul de Metal

Perioadele cu cele mai multe obstacole sunt: februarie, 17 martie – 15 aprilie, mai, august, 30 septembrie – 8 octombrie şi 8 noiembrie – 6 decembrie.

Educaţie Bivolul de Metal Horoscop 2021

Le va fi greu să se concentreze pe studii, vor fi distrași de alte lucruri și vor fi exmatriculaţi. De asemenea, ar trebui să păstreze distanţa faţă de orice conflict, să nu se implice în nici un scandal. De asemenea, să fie atenți la siguranță în timpul activităților din afara clasei.

Bivolul de Metal Horoscop 2021 Sănătate

În 2021 nu se întâmplă nimic serios pentru sănătatea câinilor. Ar trebui să se odihnească bine pentru a preveni oboseala și epuizarea. În afară de asta, trebuie să fie atenți la obiectele ascuțite, mai ales în luna iunie. De asemenea, trebuie să aibă grijă de siguranța familiei.

Săptămânile bune sunt: martie, 16 aprilie – 14 mai, iunie, 13 iulie – 10 august, septembrie şi 9 octombrie – 7 noiembrie.

Perioadele în care câinii trebuie să fie atenţi la sănătatea lor sunt: ianuarie, 16 februarie – 16 martie, aprilie, 15 mai – 13 iunie, 8 noiembrie – 6 decembrie.

Relaţii

Viața socială din acest an le va da dureri de cap. Există argumente atât pentru acasă, cât și în afară. Câinii trebuie să comunice și să rezolve conflictele paşnic. În caz contrar, până la sfârșitul anului se pot treyi singuri.

Perioadele bune sunt: martie, 16 aprilie – 14 mai, septembrie, 9 octombrie – 7 noiembrie, decembrie şi 6 ianuarie – 4 februarie 2019.

Lunile în care vor apărea cu ușurință probleme de relaționare sunt: februarie, 17 martie – 15 aprilie, iunie, 13 iulie – 10 august, 11 august – 9 septembrie și 30 septembrie – 8 octombrie.

Mod de viaţă

Direcțiile privind averea și bogăția pentru câini în acest an sunt sud-est, sud-vest și nord. Ar fi bine să puneți patul, masa de lucru și canapeaua în aceste zone ale camerei. Pentru a evita ghinionul, nu puneți mobilier important în partea de sud și de est.

Numerele norocoase care vor deschide calea către bogăție sunt 4 și 6.

Culorile norocoase din 2021 sunt galben, roșu și portocaliu. Decorarea casei sau purtarea acestor culori va ajuta foarte mult cu schimbarea norocului spre bine. Culorile pe care trebuie să le evitați sunt verde și gri.

În ansamblu, acesta este un an în care câinii trebuie să supravieţuiască.

Tradiția chineză spune că în perioada anului 2021, Bivolul de Metal, femeile să poarte lenjerie roșie în fiecare zi a perioadei.

Şobolanul – 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020,

2021, este pentru Şobolan un an destul de alambicat. Primul animal din calendarul chinezesc este forțat să-și dubleze eforturile și să fie deosebit de răbdător atunci când se referă la viața lui privată.

De asemenea, profesional este nevoie de prudență, atenţia se va concentra mai degrabă în mod discret asupra construirii de noi proiecte, decât să se aventureze în investiții care pot fi periculoase și riscante pentru el. Din punct de vedere profesional, se vor dezvolta parteneriate benefice de afaceri, destul de departe de locul de reședință al șobolanului. Ca rezultat, șobolanul ar putea fi nevoit să călătorească mai des decât de obicei, în compania partenerilor și colaboratorilor.

În familie, tensiuni temporare pot perturba liniștea Şobolanului. Nu poate fi exclusă posibilitatea unei separări pe termen scurt.

Cele mai favorabile perioade pentru Şobolan în 2021 sunz Luna Dragonului (aprilie), Luna Maimuței (august), Luna Șobolanului (decembrie), Luna Bivolului (ianuarie 2019)

Perioada cea mai puțin favorabilă: Luna calului (iunie)

Horoscop 2021 Bivolul de Metal Horoscop 2021

  • Şobolanul de lemn – 1924, 1984 – un zâmbet norocos pentru ei
  • Şobolan de foc – 1936, 1996 – să o lase mai moale
  • Şobolan de pământ – 1948, 2008 – să nu uite să investească
  • Şobolan de metal – 1960, 2020 – frici false
  • Şobolan de apă – 1972, 2032 – atenţie la sănătate

Bivol – 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

În 2021, răbdarea bivolului va fi pusă la îndoială. Cu toate acestea, anul este destul de bun. În interiorul casei, lipsa discernământului și înțelegerii în cuplu poate fi cauza disputelor trecătoare. Împărțirea abuzivă a unei proprietăți importante în ochii bogaților riscă să-l scoată din minte. Grijile și neliniștile care îl obsedează uneori vor dispărea peste noapte, când Bivolul va deveni conștient de superficialitatea lor.

Vizita surpriză a unei rude apropiate poate perturba obiceiurile Bivolului, la fel de mult ca şi armonia casei, mai ales dacă această vizită se extinde dincolo de limitele a ceea ce se consideră de bun simţ.

În 2021, și în mai multe rânduri, Bivolul antreprenor va fi tentat să pună întrebări în consiliul de administrație sau să ceară unui colaborator apropiat să părăsească compania. În timpul acestor momente de îndoială și de criză, Bivolul trebuie să lucreze asupra lui însuși pentru a încerca să înțeleagă dacă problema provine de la alții sau mai degrabă de la intoleranța cronică și incapacitatea sa de a accepta la alte persoane greșelile pe care le face chiar el.

Perioadele cele mai favorabile pentru Bivol în 2021 sun Luna șarpelui (mai), luna cocoșului (septembrie), luna șobolanului (decembrie), luna bivolului (martie)

Perioada cea mai puțin favorabilă: luna caprei (iulie)

În anul Bivolul de Metal 2021 Horoscop Chinezesc:

  • Bivolul de lemn – 1925, 1985 – perspective bune
  • Bivolul de foc – 1937, 1997 – să îşi urmărească fiecare pas
  • Bivolul de pământ – 1949, 2009 – relaxare
  • Bivolul de metal – 1961, 2021 – să fie generoşi
  • Bivolul de apă – 1973, 2033 – să nu fie geloşi

Tigru – 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

În Anului Bivolul de Metal, Tigrul va învață să împartă și oferă o a doua șansă celor care merită cu adevărat, începând cu el însuși.

Horoscop chinizesc 2021 este un an bun pentru Tigru. Faptul că are afinitate cu animalul anului 2021, îi permite să fie imun la problemele importante cu care s-ar putea confrunta în această perioadă. Cu toate acestea, unele surprize neplăcute, nu de o gravitate reală, riscă să-l deranjeze suficient pe Tigru pentru al face să-și piardă cumpătul.

La fel ca multe alte semne ale calendarului chinez în anul 2021, Tigrul trebuie să muncească foarte mult și să acorde profesiei mai mult timp decât de obicei. La locul de muncă, sarcinile repetitive ale slujbei pot face să-şi pierdă calmul şi voinţa profesională și chiar să-l facă ușor agresiv.

La nivel sentimental în 2021, Tigrii singuri nu trebuie să se aștepte la minuni. Mai ales că timpul important pe care Tigrul îl dedică profesiei va fi în detrimentul căutării unui partener. Lipsa de bunăvoință spontană a Tigrului pentru defectele mici ale celorlalți nu funcționează în favoarea sa dacă speră să încheie cu celibatul în timpul Anului Bivolul de Metal 2021. Pe de altă parte, anul 2021 este un an bun pentru cei născuți în An de Tigru și care doresc să se căsătorească.

Pentru tatăl sau mama Tigru care dorește să primească un nou membru în familia sa, nașterea unui copil în an de Bivolul de Metal este o veste bună.

Cele mai favorabile perioade pentru Tigru în 2021 sunt luna calului (iunie), luna câinelui (octombrie), luna lunii (noiembrie)

Perioada cea mai puțin favorabilă: Luna Maimuței (august)

HOROSCOP 2021 Chinezesc Bivolul de Metal- Iepure

  • Tigru de lemn – 1974, 2034 – să se bucure de viaţă
  • Tigru de foc – 1926, 1986 – să-şi continue munca
  • Tigru de pământ -1938, 1998 – să-şi valorifice şansele
  • Tigru de metal – 1950, 2010 – să-şi facă timp şi pentru sine
  • Tigru de apă – 1962, 2022 – să nu stea singur

Iepure – 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

În timpul Anului Bivolul de Metal, grijile anilor anteriori dispar, iar Iepurele începe să adune roadele eforturilor sale. 2021 este un an foarte frumos pentru Iepure. Indiferent dacă vorbim de dragoste sau de afaceri, oportunitatea pentru iepure este să facă ordine în viaţa sa.

Cei care sunt singuri se pot îndrăgosti la prima vedere acum. Cu toate acestea, ca o consecință indirectă, poate fi forțat să aleagă între dragoste și prietenie. Iepurele care se află într-o relație sentimentală doar de puţin timp trebuie să fie atent şi să rămână discret, să păstreze o distanță sănătoasă de anturajul său și să evite să facă prezentări oficiale până când nu a stabilit un fundație solidă pentru relaţia sa.

Pentru iepurele care dorește să aibă un copil, este mai bine să așteptați până în iunie 2021 înainte de a începe să-i implice pe deplin pe partenerul său, astfel încât copilul lor să se nască sub semnul porcului în 2019.

În general, Iepurele trebuie să îşi dubleze toleranța și răbdarea în 2021 pentru a păstra armonia în cuplu, mai ales dacă ciclul anual al Anului Chinezesc 2021 nu este favorabil soțului/partenerului său.

Din punct de vedere profesional, proiectele care au început de ceva vreme încep să dea rezultate.

Cele mai favorabile perioade pentru Iepure sunt acum luna Iepurelui (martie), luna caprei (iulie), luna câinelui (octombrie), luna porcului (noiembrie)

Perioada cea mai puțin favorabilă: Luna Cocoșului (septembrie )

Horoscop Chinezesc 2021 Bivolul de Metal – Dragon

  • Iepurele de lemn – 1975, 2035 – să se ferească de oamenii invidioşi
  • Iepurele de foc – 1927, 1987 – perseverenţă
  • Iepurele de pământ – 1939, 1999 – să se bucure de căminul lor
  • Iepurele de metal – 1951, 2011 – suprize plăcute
  • Iepurele de apă – 1963, 2023 – să aibă grijă de ei.

Dragonul – 1928, 1940, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Pentru Dragon, anul 2021 este o perioadă perfectă pentru a se reorienta pe sine și pentru a-și pune viața afectivă și financiară în ordine. În tabelele de compatibilitate ale astrologiei chineze, semnul dragonului este în opoziție cu semnul câinelui. În 2021, Dragonul nu trebuie să-și monitorizeze doar finanțele, ci și dragostea. Pentru a trece prin Anul Câinelui de Pământ 2021 fără prea multe zgârieturi, Dragonul trebuie să învețe să-și modereze mândria nemărginită și caracterul său oarecum grosolan.

În cea mai mare parte a anului, Dragonul se poate aștepta să experimenteze situații neplăcute, cum ar fi întâlniri pe care apoi le va regreta, dar de obicei prea târziu. Cei care sunt căsătoriţi sau trăiesc ca un cuplu se poate aștepta la o multiplicare a disputelor și a conflictelor. Cu alte cuvinte, Anul Bivolul de Metal de pământ nu sugerează Dragonului, nici să se căsătorească, nici să aibă în vedere naşterea de copii.

Din punct de vedere profesional, pare inutil să continue să insiste să se dedice proiectelor care nu funcționează și care ar necesita mult timp și investiții pentru a face altceva. Între timp, Dragonul ar putea încerca să-și schimbe orientarea și să își revizuiască ambițiile, cel puțin pentru 2021.

Este mai bine să amâne orice risc financiar pentru anul următor și să aibă răbdare pe tot parcursul lui 2021. Din păcate, relaţiile dintre câini şi dragoni, prudența, chiar și în vacanță, rămâne o prioritate pe tot parcursul anului 2021.

Cele mai favorabile perioade pentru Dragon sunt Luna Dragonului (aprilie), Luna Maimuței (august), Luna Cocoșului (septembrie), Luna Șobolanului (decembrie).

Cea mai puțin favorabilă perioadă: Luna câinelui (octombrie)

În anul Bivolul de Metal – Horoscop chinenesc: Șarpe

  • Dragonul de lemn – 1964, 2024 – ajutor neaşteptat!
  • Dragonul de foc – 1976, 2036 – să coboare cu picioarele pe pământ.
  • Dragonul de pământ – 1928, 1988 – să fie atenţi cine este în urma lor.
  • Dragonul de metal – 1940, 2000 – să evite orice argument
  • Dragonul de apă – 1952, 2012 – să stea acasă!

Şarpe – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

În timpul Anului Bivolul de Metal, Şarpele trebuie să fie mai riguros și mai precis. Anul câinelui de pe Pământ este un an calm și destul de senin pentru Şarpe. Se va bucura de activităţi care nu necesită nici stres, nici risc. Șarpele trebuie mai întâi să scape de elementele superficiale ale mediului său și, în special, să se distanțeze de indivizi care îi împiedică în mod insidios să progreseze. În concluzie, anul 2021 este un an calm și pentru Șarpe, sub semnul succesului de bază, cu condiția să facă eforturile care trebuie să le facă.

La nivel sentimental, Şarpele căsătorit poate să-și dovedească dragostea față de partenerul său. În acest fel, șarpele poate spera să aibă succesul mult dorit în a păstra armonia casei sale.

În 2021, Şarpele singur se simte destul de matur să se angajeze într-o nouă relație serioasă. Bivolul de Metal este un an favorabil noutăților pentru șarpe. Ideea unei căsătorii poate fi luată în considerare, cu condiția ca oricine ar dori să pună în pericol una dintre cele mai frumoase zile din viața lor vor fi trecut la index. Să fie atenţi la gelozie care va fi accentuată tot anul.

La nivel profesional, Bivolul de Metal este o oportunitate pentru Şarpe ca să-şi pună afacerea în ordine și de a dezvolta noi strategii pentru proiectele viitoare. Angajatul Şarpe se poate aștepta să primească o promovare și o creștere de salariu.

Perioadele cele mai favorabile pentru Şarpe sunt Luna Maimuței (august), Luna Cocoșului (septembrie), Luna Bivolului (ianuarie 2019)

Perioada cea mai puțin favorabilă: luna porcului / mistreţului (noiembrie).

Horoscop 2021 Bivolul de Metal În anul Câinelui de Pământ: Cal

  • Şarpele de lemn – 1965, 2025 – mari oportunităţi
  • Şarpele de foc – 1977, 2037 – să-şi urmărească propria afacere
  • Şarpele de pământ – 1929, 1989 – să fie creativi
  • Şarpele de metal – 1941, 2000 – nu doar banii!
  • Şarpele de apă – 1953, 2013 – să îşi analizeze modul de viaţă

Cal – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Un an de reconciliere cu cei pe care i-au abandonat. Calul în 2021 trebuie să rămână umil și să nu ia visele drept realitate. În timpul anului, calul se concentrează mai mult pe nevoile casei și familiei sale şi se poate confrunta cu o dispută familială care poate duce la judecată. Să ne gândim doar că un an plasat sub influența elementului Pământ în forma sa Yang necesită o bună gestiune și o organizare ireproșabilă.

Calul aflat într-o relație poate fi obligat să-i justifice partenerului său escapadele de noapte. Partenerul unui nativ cal trebuie să înțeleagă și să accepte că nimic nu poate fi plasat între el și libertatea lui neprețuită. Pentru Caii singuri dragostea bate la ușă, pe băncile liceului sau în timpul unei pregătiri profesionale.

La nivel profesional, începând cu Anul Nou Chinezesc și pe parcursul întregului an, Calul ar putea să aleagă între menținarea rutinei liniștitoare, dar plictisitoare a unui loc de muncă care nu este foarte satisfăcător sau, dimpotrivă, poate decide să-și asume riscul de a începe un nou proiect si de a remania total direcţia carierei sale. În 2021, Calul, care preferă de obicei comenzile rapide, descoperă cu surprindere că rezultatele concrete pot fi obținute dacă eforturile sunt duble. Investițiile anterioare încep să dea roade în timpul Anului Bivolul de Metal 2021.

Perioadele cele mai favorabile pentru Cal sunt Luna Tigrului (februarie), Luna Calului (iunie), Luna Caprei (iulie), Luna Câinelui (octombrie).

Perioada cea mai puțin favorabilă: luna Şobolanului (decembrie).

În anul Bivolul de Metal 2021: Capra / Oaia

  • Calul de lemn – 1954, 2014 – să-şi dezvolte reţeaua
  • Calul de foc – 1966, 2026 – să facă pace cu ei înşişi
  • Calul de pământ – 1978, 2038 – să exploreze noi orizonturi
  • Calul de metal – 1930, 1990 – să-şi fuctifice şansele
  • Calul de apă – 1942, 2002 – să gândească pozitiv

Capra/Oaia – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

În 2021, Capra (oaia) învață să spună nu și reușește să-și stabilească prioritățile pentru ea însăși împotriva dorințelor celor dragi. Își dă seama că trebuie să se bazeze numai pe ea pentru a avansa în viață și pentru a reuși în proiectele sale.

Anul Bivolul de Metal este o perioadă amestecată pentru persoanele născute în Anul Caprei, chiar dacă efortul susținut și altruismul trebuie să fie răsplătite la adevărata lor valoare.

În 2021, Capra ar putea fi tentată să îşi ia o vacanță lungă, cu riscul de a cheltui mai mulți bani decât i-ar permite bugetul.

La nivel sentimental, un an al Bivolul de Metal se poate dovedi a fi un an de foc și scântei pentru Capră. Într-adevăr, Caprinele singure ar putea avea multe oportunități de a întâlni parteneri serioși în această perioadă. Pe de altă parte, anul 2021 nu se deosebește de anii anteriori ai câinelui, iar multe capre vor fi surprinse de ușurința cu care atrag interesul potențialilor parteneri.

În 2021, Capra poate fi recunoscută ca o sursă de inspirație, chiar ca și o muză. Capra trebuie să remodeleze natura sa binevoitoare și să-și rezerve dreptul de a spune nu în orice moment.

Cele mai favorabile perioade pentru Capră în 2021: luna iepurelui (martie), luna dragonului (aprilie), luna șarpelui (mai), luna calului (iunie), luna porcului (noiembrie).

Perioada cea mai puțin favorabilă: luna bivolului (ianuarie).

În anul Bivolul de Metal: Maimuța

  • Capra de lemn – 1955, 2015 – este timpul să materializeze ce doresc
  • Capra de foc – 1967, 2027 – aer curat! Respiraţi!
  • Capra de pământ – 1979, 2039 – concentrare
  • Capra de metal – 1931, 1991 – oportunităţi pe care să le aibă în vedere
  • Capra de apă – 1943, 200 – nu este nevoie de riscuri inutile.

Maimuţa – 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Până în 2021, maimuța ar face bine să cultive înțelepciunea și bunul simț pentru a învăța să-şi accepte greșelile trecut. Să se aștepte la o stagnare a proiectelor care sunt aproape de inima sa. Maimuța este ghidată pentru a lupta pe toate fronturile, păstrând un ochi vigilent asupra oamenilor ambivalenți, faţă de care trebuie să păstreze distanță, lăsându-i să creadă că ele cooperează deplin. Trebuie să se aștepte la dispute sau neînțelegeri în întâlnirile de afaceri, probleme bugetare sau conflicte de interese cu privire la conducerea companiei sale.

La nivel personal sau familial multe Maimuțe conștientizează în 2021 acțiunile pierdute și consecințele pozitive sau negative ale comportamentului lor din trecut. Anul Bivolul de Metal 2021 este la fel de mult o perioadă de recompensă cât și de judecată și de plata datoriilor către celelalte 11 semne ale zodiacului chinezesc şi pentru care Maimuța se poate simți îngrijorat.

Liniştea emoţională a Maimuţelor singure poate fi perturbată de anumite evenimente ale trecutului sau de oameni pe care i-au uitat. 2021 nu este neapărat cel mai bun moment dacă se pune problema să devină părinte. De fapt cel mai bine să așteptați până în anul 2020, Anul Șobolanului de Metal.

În timpul Anului Câinii de pe Pământ, Maimuța realizează cât este de important să se bazeze pe propriile mijloace. De asemenea, maimuța se poate aștepta la intrări semnificative de bani, în a doua jumătate a anului 2021.

Perioadele cele mai favorabile pentru Maimuță în 2021 sunt luna Dragonului (aprilie), luna Șarpelui (mai), luna Porcului (noiembrie), luna Șobolanului (decembrie).

Perioada cea mai puțin favorabilă: luna Tigrului (februarie 2021).

În anul Bivolul de Metal: Cocoș

  • Maimuţa de lemn – 1944, 2004 – revelaţii
  • Maimulţa de foc – 1956, 2016 – să fie cinstiţi
  • Maimuţa de pământ – 1968, 2028 – să evite datoriile
  • Maimuţa de metal – 1920, 1980 – să-şi revină
  • Maimuţă de apă – 1932, 1992 – totul trece

Cocoş – 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Anul pământului Dogul 2021 este un an favorabil pentru Cocoș, în care cel de-al 10-lea semn al calendarului chinezesc şi poate lua în considerare lansarea de noi proiecte, urmând sărbătorile sale din anul precedent, 2017, Anul Cocoșilui de Foc.

2021 este un an bun pentru Cocoș, deoarece este plasat sub semnul protecției și regenerării. Obstacolele sunt importante, dar departe de a fi insurmontabile pentru Cocoșul bine informat.

Pentru a-și înmulți șansele de a-și găsi sufletul pereche, Cocoşii singuri pot fi tentaţi să-și caute partenerul într-o altă țară sau chiar pe alt continent. Nimic rău nu se întrevede nici pentru Cocoşii căsătoriţi. Totuşi să fie atenţi deoarece naşterea de copii în Anul Bivolul de Metal nu este deosebit de favorabilă pentru Cocoș.

În ceea ce privește situația lor profesională, Cocoșului îi pot fi încredințate noi responsabilități în cadrul companiei ude lucrează sau în cadrul propriei frme sau chiar poate schimba locul de muncă dacă dorește să-și îmbunătăţească mijloacele de trai.

Cele mai favorabile perioade pentru Cocos în 2021 sunt luna Dragonului (aprilie), luna Șarpelui (mai), luna Bivolului (ianuarie 2019).

Perioada cea mai puțin favorabilă este luna iepurelui (martie).

În anul Bivolul de Metal Câine

  • Cocoşul de lemn – 1945, 2005 – rezoluţii
  • Cocoşul de foc – 1957, 2017 – faceţi un pas înapoi
  • Cocoşul de pământ – 1969, 2029 – să nu-şi negijeze familia
  • Cocoşul de metal – 1921, 1981 – petrece
  • Cocoşul de apă – 1933, 1993 – acceptă imperfecţiunile

Câine – 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2021

Anul Bivolul de Metal este pentru aceşti nativi, o oportunitate pentru câine de a-și consolida realizările și de a-și reînnoi motivația. În 2021, fericirea se află la ușa lor și ei trebuie doar să ajungă să o înțeleagă. Un nou inceput!!

Anul Nou Chinezesc 2021 marchează începutul reînnoirii ciclului astral al câinilor. În ultimii ani, mulți oameni născuți în timpul anilor de câine au fost nevoiți să facă față și să depășească multe obstacole. Toate dezamăgirile și nenorocirile din trecut încep să se usuce. În 2021, nativii câine se poate bucura de influența protectoare și pe bunăvoinţa anului lor.

Maturizarea câinelui va avea efecte pozitive pe parcursul anului 2021, în special pentru familie și pentru cei dragi. Pentru câinii singuri este momentul să-i reînnoiască garderoba, deoarece oportunitățile în ce priveşte întâlnirile de suflet vor fi nelimitate. Din 16 februarie situația romantică a câinelui aflat într-o relaţie este puțin diferită. Nașterea unui copil în 2021 poate fi proiectată pentru a doua jumătate a anului.

Afacerile Câinilor merg bine, la fel de bine se poate aștepta să câștige un proces sau să reușească într-un concurs sau examen pe care îl pregătește de mult timp. Dar trebuie să rămână precaut: nu îi este recomandat să se angajeze în proiecte utopice sau să se depună eforturi care depășesc domeniul lor de experienţă.

Perioade cele mai favorabile pentru câine sunt luna tigrului (februarie), luna iepurelui (martie), luna calului (iunie).

Perioada cea mai puțin favorabilă: luna dragonului (aprilie).

În anul Bivolul de Metal:

  • Câine de lemn – 1934, 1994 – învaţă!
  • Câine de foc – 1946, 2006 – să îi ajute pe ceilalţi!
  • Câine de pământ – 1958, 2021 – ascultă mai întâi!
  • Câine de metal – 1970, 2030 – oportunităţi uriaşe
  • Câine de apă – 1922, 1982 – să-şi deschidă mintea

Mistreţul / Porcul – 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

În timpul Anului Bivolul de Metal 2021, Mistreţul abordează valorile fundamentale de respectului și atenției față de ceilalți. Anul 2021 este benefic pentru a restabili ordinea în viața sa sentimentală și prietenii.

În schimb se va confrunta cu anxietățile sale și cu erorile de judecată pe care le-a comis în trecut. Chestiunile financiare îi pot provoca probleme și îi pot deranja obiceiurile, știut fiind că Porcul îi iubește confortul.

În muncă, va înțelege, în cele din urmă, că este necesar să păstreze un cap limpede și să evite orice situație conflictuală, dacă nu poate fi sigur că va câștiga jocul.

Cei care sunt singuri pot întâlni oameni noi, în special în timpul festivităților (nașteri, nunți, festival de primăvară), care îi pot ajuta să petreacă anul mai pașnic, deoarece 2021 de departe nu este un an idilic pentru ei. În ceea ce privește Mistreţul căsătorit, pot izbucni unele discuții delicate din nimic, redeschizând răni vechi și provocând dispute sterile. Cu toate acestea, dincolo de anxietatea pe care o va simți în 2021 într-un astfel de mediu personal perturbat, Mistreţul se poate aștepta să câștige forță și rezistență, ceea ce va fi foarte util pentru succesul viitoarelor sale scopuri.

Cele mai favorabile perioade pentru Mistreţ în 2021 sunt luna Tigrului (februarie), luna Iepurilui (martie), luna Caprei (iulie), luna Șobolanului (decembrie).

Perioada cea mai puțin favorabilă: Luna șarpelui (iunie 2021).

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top