Diana Șoșoacă: Mama ei a divorțat că s-a plictisit de cei doi soți

Știri interne

Diana Șoșoacă: Mama ei a divorțat că s-a plictisit de cei doi soți

Mama Dianei Șoșoacă este la fel de puternică ca fiica sa. A fost căsătorită de două ori și spune că a divorțat pentru că s-a plictisit.

Mama celebrei senatoare Diana Șoșoacă este doctorul Alice Florescu Bleotu. La fel de populară ca fiica sa în domeniul ei, mama lui Șoșoacă are un cerc de prieteni de invidiat. Printre vedetele cu care este prietenă se numără Florin Piersic sau Marina Almășan.

Viața ei este una de învigătoare după cum chiar ea declară. A fost căsătorită de două ori. Cu primul șot a născut-o pe Diana, iar cu cel de-al doilea l-a avut pe Alexandru. Spune că a divorțat de cei doi pentru că s-a „plictisit”.

Alice Florescu Bleotu, mama Dianei Șoșoacă pasionată de ezoterism

Alice Florescu Bleotu Ea e mama Dianei Șoșoacă. Este o doctoriţă cunoscută, pasionată de mistere şi de viaţa de dincolo
Alice Florescu Bleotu Ea e mama Dianei Șoșoacă. Este o doctoriţă cunoscută, pasionată de mistere şi de viaţa de dincolo: Foto Captura Antena 3

Diana Șoșoacă, celebra deputată din parlamentul României, cunoscută pentru ieșirile sale din decor, are o mamă la fel de…celebră.

Alice Florescu Bleotu este cea care i-a dat viață și care declară că este foarte mândră de fiica ei și de realizările sale.

Mama senatoarei este doctor în științe medicale și în ultima perioadă pasinată de lumea de dincolo și ezoterism.

Vezi și: Diana Şoşoacă protest la Ministerul Sănătății, vrea să între în clădirea Ministerului

Aceasta susținea în anii trecuți conferințe prin țară în care vorbea despre ce se întamplă cu omul după deces. Conferințe la care atrăgea zeci de participanți.

Extrem de energică și pasionată de domeniul în care activează, mama Dianei Șoșoacă vorbește deschis de viața de după moarte.

Diana Șoșoacă are o mamă medic celebru

Alice Florescu Bleotu, mama Dianei Șoșoacă, este un renumit medic primar pe obstetrică-ginecologie. Mama senatoarei a adunat în cariera sa o serie de diplome și specializări, care au urcat-o în ierarhia medicilor din domeniul ei de activitate.

Poate de la ea a moștenit și Diana Șoșoacă pasiunea pentru a ajunge unde își propune.

Interesul publicului pentru familia senatoarei AUR este din în ce mai mare, iar tehnica adoptată de Diana Șoșoacă pare să funcționeze.

Deși a fost exclusă din grupul AUR pentru ieșirile sale, Diana Șoșoacă pare de neoprit. Nu se sfiește în continuare să iasă cu declarații fulgerătoare.

Acum în vizorul său se află chiar fondatorii partidului AUR pe care-i atacă după ce a fost exclusă din grupul parlamentar din senat.

În toate demersurile ei este însă susținută de mama sa, care a declarat în reptate rânduri că este foarte mândră de activitatea fiicei sale.

Cine este Alice Florescu Bleotu, mama lui Diana Șoșoacă

Într-un interviu acordat prieteni sale Marina Almășan, pentru site-ul femei de10.ro, doctor Alice Florescu pare să aibă același discurs ca fiica sa.

Interviul a fost acordat în 2017, iar Alice vorbește că prima parte din viață și-a petrecut-o crescând-o pe fiica ei cea mare, Diana Șoșoacă. Iar a doua parte din tinerețe a avut grijă de fiul ei Alexandru.

S-a bucurat pe deplin de cei trei copii ai fiicei sale Diana Șoșoacă, pe care spune că-i iubește foarte mult și că și-a sprijinit fiica să-i crească.

Întrebată de Marina Almășan care este în viziunea ei definiția unei femei puternice, Alice Florescu a răspuns:

Forţa vine din Cunoaştere şi Inţelepciune, din Frumuseţea lăuntrică şi din Lumina ce o reverşi, din echilibrul psiho-emoţional, din responsabilitate şi din puterea de stăpânire. Şi nu în ultimul rând, din Iubire!

Alice Florescu a avut două mariaje, a divorțat că s-a plictisit

Mama Diana Șoșoacă, Alice Florescu Bleotu a divorțat pentru că s-a plictisit
Mama Diana Șoșoacă, Alice Florescu Bleotu a divorțat pentru că s-a plictisit

Alice Florescu Bleotu a fost căsătorită de două ori. Cu primul ei soț a venit pe lume Diana Șoșoacă, iar cu cel de-al doilea, fiul ei, Alexandru.

Spune că mariajul a „plictisit-o” de aici a și ales să divorțeze.

Draga mea, ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai imagenoştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte.

Continue Reading
4 Comments

4 Comments

  1. Banica ioana

    22 februarie 2021 at 13:50

    Va felicit pentru tot meritul care l ați obținut deasemen și ficei Dumneavoastră Diana va Doresc succes în cariera în continuare și sănătate multa acelea urări de succes zi buna

  2. Mmg

    12 martie 2021 at 22:35

    O babeta, mai frumoasa decat fiica!

  3. stoian

    17 mai 2021 at 22:35

    AȘA MAMĂ AȘA FIICĂ.UNDE VA AJUNGE ȚARA ASTA DACĂ TOȚI AM DIVORȚA.

  4. Simina

    29 noiembrie 2022 at 0:10

    O mama super frumoasa si desteapta, o fiica :((.

    Unde a trebuie sa existe o compensare ..

    Sper ca nepotii sa semene cu bunica

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top