Bănică oprit de poliție la miezul nopții
Sursa foto: DCnews

Media/TV

Radu Ștefan Bănică oprit de poliție la miezul nopții

Fiul cel mare a lui Ștefan Bănică Jr. a fost oprit de poliție la miezul nopții. Radu a început să își dedice tot timpul carierei, muncid până la ore târzii. Băiatul îi calcă pe urme tatălui, având apariții de excepție în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”.

Motivul pentru care Radu Bănică a fost oprit de polițiști

Ștefan Bănică Jr. se poate mândrii cu fiul său cel mare, acesta mucește mult după ce soarele apune pentru a fi cel mai bun, informează Spynews. Băiatul se întorcea de la filmările pentru emisiunea TV în care este concurent.

Poliția l-a surprins zilele trecute pe Radu în trafic după ora 23 și l-a oprit pentru un control de rutină și pentru a verifica motivul deplasării. Reamintin că circulația este restricționată pe timp de noapte de la ora 23 până la 5 dimineața.

Radu Ștefan Bănică cel mai tânăr concurent de la „Te cunosc de undeva”

Chiar dacă a crescut sub lumina reflectoarelor prin prisma meserie tatălui, Radu este în premieră concurent la o emsiune TV. Aprițiile din cadrulul show-ului îi dau motive de bucurie juratului X Factor. Tânărul reușește să intre în piele personajelor foarte ușor, fiindu-i remarcate calitățiile vocale.

Radu este student la Universitatea   Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale din București. Calitățile actoricești i-au fost remarcate și în emisunea, demonstrând că a moștenit talentul tatălui. Transformările sale reușind să obțină de cele mai multe ori note mari din partea juraților.

Ce sfaturi a primit Radu de la tatăl său

Chiar dacă a cresut mai mult alături de mamă, Stefan Bănică i-a fost alături în cele mai importante momente. Nici când a decis să participe la „Te cunosc”, tatăl său nu a putut sta departe. Radu a primit mai multe sfaturi din partea tatălui. Sfaturi ce i-au priit, ținând cont de traseul de la emisune.

„Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să mă perfecționez singur, înainte să mă consult cu el. Să nu fiu o formă fără conținut e cel mai important sfat primit de la tatăl meu”, a mărturisit Radu, relatează Fanatik.

Tânărul este o fire perfecționistă și muncește pentru visul său. Își împarte timpul între facultate și filmări. Toate acestea pentru a ajunge un actor de renume și pentru a fi cunoscut pentru munca lui, nu doar că e fiul lui Ștefan Bănică.

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică

 Camelia Constantinescu a fost iubita celebrului jurat timp de cinci ani de zile. Povestea celor doi a început după ce Ștefan Bănică Jr. divorța de Mihaela Rădulescu. În 2005, când Radu avea doar 4 ani cei doi și-au spus adio. Camelia s-a ocupat de creșterea băiatului și a stat departe de lumina reflectoarelor. Ea și-a refăcut discret viața alături de un medic stomatolog.

Stefan Bănică Jr. a avut mai multe căsătorii. După relația cu Camelia, vedeta s-a căsătorit cu Andreea Marin. Împreună cu Andreea are o fetiță, Violeta. Nici mariajul cu aceasta nu durat mai mult de șapte ani. În prezent este căsătorit cu Lavinia Pîrva cu care are un băiețel, Alexandru de un an și jumătate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top