Cine este GIM, golden buzz-ul lui Florin Călinescu. „Nu am iertat-o pe mama”

Media/TV

Cine este GIM, Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu. „Nu am iertat-o pe mama”

GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Sinceritatea cu care a urcat pe scenă s-a tradus și într-un interviu în care a vorbit de abandonul, despre viața la orfelinat și ce l-a împins să facă muzica.

GIM este băiatul care a impresionat o țară întreagă la Românii au talent. Piesa cântată de tânărul rapper a atins multe suflete. Florin Călinescu a fost juratul care a decis să-i acorde Golden Buzz. Sinceritatea lui GIM nu este doar în versurile sale ci și când vine vorba de povestea vieții sale.

GIM, Golden Buzz de la Călinescu: „Sunt convins că a făcut-o din instinct”

GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu și concurentul Românii au talent a povestit într-un interviu pentru Pro TV Plus o parte din povestea vieții sale.

GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu la Romanii au talent
GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu la Romanii au talent

Acesta a evoluat pe scena Românii au talent în ediția de luni, 22 februarie 2021. Reporterii Pro TV Plus i-au luat un interviu după prestație, iar GIM a răspuns extrem de sincer întrebărilor și și-a povestit viața.

A fost abandonat de părinții lui la vârsta de 9 luni. A crescut într-un orfelinat creștin. Acolo a descoperit muzica fiind în corul bisericii și alături de Pastorul care-i veghea.

A fost încurajat să-și urmeze instinctul și spune că pe vremea când Adrian Țuțu evolua la Românii au talent el deja cânta. Cumva curajul lui Țuțu l-a impins și pe el să se înscrie la show-ul de talente de la Pro TV.

GIM: „Nu mi-am iertat mama sau tatăl”

GIM a vorbit deschis despre faptul că a fost abandonat și a spus sincer că nu și-a iertat mama și nici tatăl. Este convins că le-a fost greu și că poate de aceea au luat această decizie, dar spune că și altor părinți le-a fost greu, dar nu și-au abandonat copiii.

Credința în Dumnezeu însă îl face să nu-i urască pentru că este conștient că le datorează viața. Se bucură că este sănătos, că are două mâini și două picioare și că poate munci pentru a-și crea propria familie.

Rapper-ul spune că i-a fost greu să facă muzică. N-a avut parte de un studio sau profesori care să-l învețe să cânte, dar a avut ambiție. Și asta l-a adus pe scena Românii au talent. Spune despre propria evoluție că în momentul în care a urcat pe scenă s-a dezlănțuit și a mers pe intuiție.

Vezi și: Smiley jurat la Românii au talent, în locul lui Andi Moisescu. Luni Golden Buzz

A cântat natural, apăsat, iar versurile păreau să vină din sufletul lui. Nu părea un artist care cântă doar pentru spectacol, apăsarea din vocea sa făcea ca mesajul său să treacă de ecranul tv-urilor.

Într-un interviu acordat exclusiv, GIM a vorbit despre trăirile pe care le-a avut pe scenă:

“Nici acum nu conștientizez! E uimitor, nu am cum să descriu asta. Simți că ești important, simți că cineva vrea să te audă! Zici că ai murit și ai ajuns în Rai! Am muncit să ajung aici și am îndurat multe.”

a povestit GIM pentru Pro TV Plus
Evolutia lui GIM pe scena Românii au talent

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Adrian

    24 februarie 2021 at 14:53

    Eu nu am părinți nu i am văzut niciodată în viata asta nu am pe nimeni în viata asta am crescut la Orfelinat da știu că nu mă cunoașteți în viata asta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top