declaratii printul harry
Sursa foto: Playtech

Știri externe

Prințul Harry face dezvăluiri legate de plecarea din Familia Regală. Ce a declarații a făcut

De ceva timp în spațiul public se tot vorbește de plecarea cuplului din Casa Regală. Palatul de Buckingham a anunțat pe 19 februarie că prințul Harry și Megan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale. Ducele de Sussex i-a mărturisit prezentatorului TV, James Corden care a fost motivul separării.

Prințul Harry vorbește de plecarea din Casa Regală. Care este adevăratul motiv

Prințul Harry vorbește de plecarea din Casa Regală
Prințul Harry vorbește de plecarea din Casa Regală

Într-un interviu recent acordat prezentatorului TV, James Corden, Harry a recunoscut motivul pentru care s-a mutat din Londra și a renunțat la îndatoririle regale. Prezentatorul i-a făcut turul Los Angelelului într-un microbuz deschis. Cei doi au servit și „ceaiul de la ora 5” în timpul interviului. Cuplul consideră un pas în spate plecarea din Casa Regală. Cu toate acestea decizia a fost luat-o deoarece prințul considera Londra și presa de acolo un mediu toxic.

Ducele a mărturist că a trebuit să își scoată familia din acel mediu și a ales să se mute în California. Cuplul era supus mediatizării constante în Londra. Deciza lui Harry poate veni și pe fondul accidentului în care mama sa, prințesa Diana și-a pierdur viața. Accident care a fost pus pe seama paparazzi-lor care îi urmăreau mașina.

Regina păstrează legătura permanet cu ducii de Sussex. Ce cadou a primit fiul lui Harry de la regină

Chiar dacă decizia celor doi nu a fost pe placul majestății, regina vorbește constant cu nepotul ei și familia acestuia. Atât regina cât și prințul Philip i-au asigurat că mereu vor face parte din familie. Harry a mărturisit că folosesc o aplicație video online pentru a comunica cu familia regală. Mai mult, regina i-a trimis lui Archie un cadou inedit. Băiatul cuplului a primit de la regină un aparat de vafe. Harry a mai dezvăluit că prințul Philip, internat momentan nu știe să încheie apelul video și doar închide clapa de la laptop, potrivit unui site de știri.

La ce trebuie să renunțe ducii de Sussex după plecarea din Familia Regală

Anul trecut Harry și Meghan au anunțat că renunță la atribuțile regale. Vestea a șocat pe toată lumea, având timp 12 luni pentru a examina decizia. Cârcotașii au denumit această plecare a celor doi „Megxit”, făcând aluzie la Brexit.

Cei doi vor înapoia numirile regale onorifice militare și patronajele regale. Mai mult, odată cu plecarea ei vor trebui să fie independeți financiar. Atâta timp cât cei doi au reprezentat roialitatea ei nu nu aveau voie să aibă alte venituri. Pentru a-și păstra stilul de viață cu car erau obișnuiți cei doi au semnat mai multe acorduri comerciale.

Harry a moștenit după moartea mamei sale, Prințesa Diana, o sumă estimată la 20 de milioane de lire sterline, iar Regina Mamă i-a asigurat un fond de aproximativ 7 milioane de lire sterline, în 1994.

La rândul său, averea lui Meghan este estimată aproximativ la 4 milioane de lire sterline. O mare parte din averea acesteia provine din apariția serialului „Suits”. a fost plătită cu aproximativ 37.000 de lire sterline pentru fiecare dintre cele 100 de episoade din serial.

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018 după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron. În prezent Meghan este însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top