Diana Șoșoacă o nouă victorie! A scăpat de restricții
Sursa foto: Realitatea

Știri interne

Diana Șoșoacă o nouă victorie! A scăpat de restricții

Senatoarea Diana Șoșoacă a găsit o modalitate să scape de restricția impusă de Facebook. Avocatei i s-a blocat contul de pe rețeaua de socializare după ce a încălcat regulie platformei. Șoșoacă nu a mai putut sta departe de comnitatea ei și a găsit o modalitate să scape de restricții.

Cum a scăpat Diana Șoșoacă de restricțiile impuse de Facebook

După ce a devenit celebră prin prisma scandalurilor iscate, avocata a șocat din nou. Rețeaua de socializare i-a blocat pagina oficială, după cum a declarat, avocata joi seara pentru România TV. Măsura luată de aplicația online a venit ca urma a unei jigniri pe care senatoarea a făcut-o la adresa unei internaută. Diana Șoșoacă susține că și ei i s-au adresat jigniri „inimaginabile”, de către utilizatoare, totul fiind doar un schimb de replici dure.

Senatoarea nu a putut sta departe de canalul care i-a adus atâta faimă și a apelat la contul soțului. Aceasta a intrat live de pe contul bărbatului și a explicat ce s-a întâmplat. Avocata a comparat situația ei cu cea a fostului președinte american, Donald Trump care a avut contul blocat în nenumărate rânduri.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile.”, a declarat avocata pentru o televiziune.

Ce le-a transmis Diana Șoșoacă internauților

Cunoscută pentru atitudinea negativă față de restricțiile impuse de situația globală, avocata își susține și acum punctul de vedere. În live-ul realizat recent aceasta le-a explicat, din nou, celor care o priveau că masca nu trebuie purtată. Mai mult, le-a sugerat părințiilor să își lase copii să se joace chiar dacă încalcă normele de distanțare socială. Senatoarea consideră aceste măsuri de prevenție abuzive.

În discursul online, avocata s-a legat și de problema transporturilor. Domeniul transporturilor se confruntă cu mai multe restricții din cauza noului virus care a afectat întreaga planetă.

Diana Șoșoacă amenință paza unității medicale

După ce a avut loc incediul de la Institutul „Marius Nasta”, Diana Șoșoacă a fost prezentă pentru a cere demisa ministrului. Aceasta dorea să intre în incinta spitalui fără să fie echipată corespunzător. Momentul în care cei de la pază i-au spus că nu are voie, avocata a luat foc. Fosta membră AUR, s-a folosit de funcția de senatoare pentru a putea intra în curtea institutului. Mai mult, aceasta a amenințat că dacă nu poate intra cei de acolo vor plăti scump, invocând abuzul în serviciu.

Diana Șoșoacă amenință paza unității medicale

De ce a fost dată afară Diana Șoșoacă din partidul AUR

Avocată de profesie, Diana Șoșoacă a ocupat funcția de președinte al Comisei pentru cercetarea abuzurilor în partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Pe data de 25 februarie aceasta a fost exclusă din partid din cauza mai multor scandaluri în care a fost în prim-plan. Senatoarea nu a ținut cont de strategia formațiunii politice din care făcea parte, iar acțiunile sale i-au adus revocarea. În continuare femeia susține că totul a plecat de la bani.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top