Prințul Harry vorbește despre cea mai mare frică a sa
Sursa foto: ProTV

Știri externe

Prințul Harry declarații șocante! „Cred că Meghan va muri ca mama mea”

Prințul Harry a vorbit pentru prima data despre cea mai mare temere a sa. Cuplul a dat un interviu cu declarații surprinzătoare.

Prințul Harry a avut o relație apropiată cu mama lui. Prințesa Diana, mama lui Harry și a lui William a murit când cei doi băieți aveau vâste fragede. Ca urmare a accidentului în care Lady D și-a pierdur viața, Harry a fost mereu reticient în privința presei. Mezinul a recunoscut recent că îi era frică că soția lui, Meghan Markle ar putea avea aceeași soartă.

Prințul Harry vorbește despre cea mai mare frică a sa

Cuplul format din prințul Harry și Meghan Markle a acordat primul interviu în cuplu. Cei doi au vorbit cu Oprah Winfrey, o bună prietenă a cuplului despre tot ce a însemnat mutarea din Anglia pentru ei, dar nu numai. La doar 12 ani, Harry și-a pierdut mama și cumplitul accident îl bântuie și acum.

Prințul Harry vorbește despre cea mai mare frică a sa

Momentul în care cuplul a anunțat oficial că urmează să se căsătorească, presa, în special cea britanică i-a ținut sub lupă pe cei doi. Prințul Harry a recunoscut pentru Oprah că unul dintre motivele pentru care au ales să plece din Anglia a fost teama ca Meghan să nu aibă același sfârșit ca al mamei lui.

Ce presiuni a trebui să suporte fostul cuplu regal din partea jurnaliștilor

Anunțul că cei doi părăsesc Casa Regală a șocat întreaga lume. Meghan și Harry au vorbit recent de presiunile pe care le făcea presa asupra lor. La început decizia de a se căsători a fost privită de apropiații prințului ca fiind pripită. Pe lângă neînțelegerile dintre Harry și cei din familia regală, presa a început să răscolească trecutul actriței.

Nu de puține ori cuplul s-a plâns de faptul că tabloidele britanice o tratau fără respect pe Meghan. Cei doi au susținut că unele dintre afirmațiile presei erau rasiste și aveau rolul de a intimida. Presa s-a legat în repetate rânduri că Meghan se trage dintr-o mamă de culoare și un tată alb.

Omagiul adus prințesei Diana de către Meghan

Actrița americană are un respect enorm față de mama lui Harry. În ciuda faptului că cele două nu s-au cunoscut, Meghan Markle păstrează vie imaginea prințesei Diana. Anunțul celei de-a doua sarcină nu a fost făcut la o dată întâmplătoare. Marea veste a venit pe 14 februarie, când cei doi au anunțat că fiul lor Archie va fi frate mai mare.

Prințesa de Wales și prințul Charles au anunțat pe 13 februarie 1984 că regretata prințesă este însărcinată cu Harry, cel de-al doilea fiu al lor. Vestea a fost pe buzele tutuora doua zi pe 14 februarie, iar întreaga țară au felicitat cuplul regal. Se pare că aceeași anvergură a avut și vestea tânărului cuplu.

Cel care a condus mașina prințesei Diana în accidentul mortal consumase alcool

În data de 31 august 1997, la doar 36 de ani prințesa Diana s-a stins din viață în urma impactului suferit. Lady D era în mașină cu iubitul ei de vremea respectivă, Dodi Al-Fayed, cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașină. Aceștia se deplasau prin oraș, fiind urmăriți de paparazzi pe motocicletă care încercau să obțină cea mai bună imagine cu prințesa.

Când au intrat în tunelul stradal Pont de l’Alma, Henri a apăsat pedeala de accelarație pentru a scăpa de presă. Acesta a pierdut controlul mașinii la circa 200 km/h, iar mașina s-a izbit de un stâlp din tunel. După analiza sângelui s-a dovedit că soferul avea o alcoolemie cu mult peste limita admisă, suține un site.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top