harry si meghan

Știri externe

Prințul Harry și Meghan încordați în trafic. Interviul oferit de cei doi naște noi controverse

Mult așteptatul interviu poate fi difuzat cu întârziere. Prințul Harry și Meghan mai triști decât era de așteptat.

Fostul cuplu regal format din prințul Harry și Meghan Markle a oferit un interviu savuros. Oprah, prietenă veche cu Meghan a promis că în urma interviului se vor afla detalii neștiute din viața celor doi la palat. În presă au apărut secvențe din interviu integral și au creat vâlvâ până în Anglia.

Prințul Harry și Meghan încordați în trafic

De curând fostul cuplu regal a fost văzut în trafic. Prințul Harry în vârsta de 36 de ani era la volanul mașii lor de teren, în timp ce lângă el se afla soția sa. Cei doi erau însoțiti de mama actriței care stăatea pe locul din spate.

Meghan are nevoie de ajutorul mamei

Cuplul păreau abătuți și nu schițau niciun gest. Meghan purta o pălărie mare din paie, iar la fel ca soțul ei își ascundea privirea de curioși cu ajutorul unor ochealari negri de soare. Cei trei mergeau către casa lor, locuință ce se estimează la 14,5 milioane de dolari.

Meghan are nevoie de ajutorul mamei. Femeia s-a mutat cu cei doi

Doria, mama fostei actrițe s-a mutat împreună cu Harry și Meghan vara trecută. Meghan a luat această decizie pentru a avea ajutorul mamei sale cu creșterea celui mic. Cuplul a anunțat că fiul lor Archie va fi frate mai mare, Meghan fiind însărcinată pentru a doua oară.

Fanii casei regale judecă dur modul în care Oprah înceracă să afle dedesubturile relației dintre Meghan și regină. Acestora li se pare nedrept modul în care celebra prezentatoare încearcă să îi creioneze un portret asemeni lui Don Corleone, potrivit unei publicații americane.

Interviul celor doi s-a prelungit de la 90 de minute la două ore

CBS este postul care va transmite mult așteptatul interviu dintre fostul cuplu regal și Oprah. Acesta era prevăzut la 90 de minute, dar a fost mărită difuzarea la două ore. Oprah, cea care i-a intervievat pe cei doi susține vehement că nu există limite în niciun subiect, făcând referire la modul în care mulatra a fost primită la palat.

Deciza prelungirii ar da posibiliatea cuplului să vorbească despre plecarea din casa regală, cunoscut sub numele de Megxit. Evenimentul a avut loc la o zi distanță după plecarea oficială a celor doi. Experții regali și unii fani consideră că difuzarea materialului ar trebui amânată pe fondul internării prințului Philip. Soțul reginei în vârstă de 99 de ani a fost internat acum o săptâmână pentru tratarea unei afecțiuni.

Mult așteptatul interviu abordeză subiecte incomode pentru casa regală. Foarte mulți au spus că regina ar trebui să se ascundă după canapea când se difuzează materialul. Cei doi au vorbit despre mutarea în America, motivele pentru care au părăsit regalitatea.

Unul dintre pricipalele elemente care au dus la ruperea relației cu roialitatea a fost nevoia de intimitate a cuplului. Decizia interviul a fost dur criticată de unii fani deoarece pus sub semnul întrebării acest motiv. Amintin că cei doi au semnat un contrat cu Netflix și Spotify din care se pare că au câstigat 100 de milioane de dolari. Mai mult, după difuzarea materialului se poate adânci și mai mult relația dintre tânărul cuplu și monarhie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top