fiica lui emil boc star pe titk tok
Sursa foto: Facebook

Media/TV

Fata lui Emil Boc star pe Tik-Tok. Cezara dă lecții de drept

Ceza Boc face ravagii pe Tik-Tok. Fiica primarului dă lecții de drept online.

Cezara Boc, este fata cea mai a politicianul Emil Boc și a terminat faultatea de Drept din Cluj-Napoca. Tânăra a ajuns să aibă milioane de fani pe platforma Tik-Tok. Cezara prezintă lecții de drept înr-o manieră originală și pe înțelesul tuturor. Firea plăcută și siguranța cu care vorbește a adus-o printre preferații publicului.

Fata lui Emil Boc star pe Tik-Tok. Clipuri cu un milioan de vizionări

Fata cea mare a edilului a început să posteze pe noua platforma în vara anului trecut. Întreg contentul ei se bazează pe mici lecții de drept, presărate cu intervenții comice. Tânăra de 24 de ani a absolvit Faculatea de Drept și lucrează în domeniul juridic.

Primul Tik-Tok al Cezarei care a ajuns la un milion de vizionări

Cezare se pregătește pentru examenul de Barou. Scurtele filmulețe de pe celebra rețea de socializare o ajută să recapituleze de a învațat. Mai mult, ea găsește metode originale prin care aduce termenii juridici pe înțelesul tututor. Temele abordate de ea sunt diverse, de la tălhărie, furt, agresiune, chiar și la statutul eleviilor.

De unde a început povestea Cezarei pe Tik-Tok

În niciun moment fata nu s-a gândit că va deveni faimoasă pe Tik-Tok. Cezara a povestit că își instalese aplicația pentru că era la modă și voia să vadă ce posteaza lumea. Primul videoclip viral nu a fost făcut pentru a fi postat. Viitoarea avocată învăța pentru examenul de barou, iat când terminase s-a gândit să se filmeze în timp ce repeta.

„Nu aveam de gând să îl postez, eram în pijamale, eram obosită, era târziu. Chiar înainte să mă culc, m-am gândit să îl postez. Eram sigură că l-ar fi văzut numai prietenii şi ar fi avut până în 100 de like-uri. A doua zi dimineaţa, aveam 100 de mii de view-uri, mii de urmăritori, printre care şi Irina Rimes, pe care o admir foarte mult. Reacţia lumii m-a încurajat să continui şi asta a fost.”, a povestit Cezara.

Ce părere are Emil Boc de faima fetei

Cezara Boc a crescut de mică pe lângă actele juridice ale tatălui. Tânara a povestit pentru o publicație locală că de la vârsta de 3 ani se juca prin actele tatălui, avocat la vremea respectivă. De la o vărstă fragedă i-a spus tatălui că vrea să îi calce pe urme. Când nici nu știa să scrie aceasta se prefăcea că lua notițe și citea documentele de pe biroul tatălui. Emil Boc a păstrat toate „măzgăliturile” pe care Cezare le făcea când era mică, unele fiind chira înrămate.

În timp ce primarul din Cluj are o comunitate serioasă pe Facebook, fiica lui și-a creat propriul public pe o noua rețea. Ea a povestit că tatăl ei și-a descărcat apliația pentru a o putea urmării. Emil Boc este mândru pentru că fata lui încearcă să ajute și alte persoane prin cunoștiințele ei.

Cezara Boc a terminat facultatea în anul 2019, de atunci profesează la un cabinet notarial drept consilier juridic. Visul esi este să aibă propriul cabinet de avocatură, unde vrea să se axeze pe ramura de drept penal și cazuri pro-bono. Nu exclude nici profesia de cadru dicactiv după ce va avea mai multă experință în câmpul muncii. Ea poate fi găsită pe platfromă sub numele de @cezikezizezi, nume ales întâmplător.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top