Interviul cu prințul Harry și Meghan a fost difuzat. Fosta ducesă a vrut să se sinucidă
Sursa foto: DailyMail

Știri externe

Interviul cu prințul Harry și Meghan a fost difuzat. Fosta ducesă a vrut să se sinucidă

A fost difuzat interviul cu Harry și Meghan Markle. Cei doi au vorbit despre sexul celui de-al doilea copil și momenteke tensioante cu casa regală.

Azi noapte a fost difuzat în Statele Unite interviul cu prințul Harry și Meghan Markle pe postul CBS. Aceștia i-au dezvăluit prezentatoarei și bunei lor prietene, Oprah Winfrey sexul celui de-al doilea copil, motivele pentru care au părăsit Casa Regală. Ei au vorbit și de conflictele pe care le-a avut cu roialitatea. Cei doi nu au acuzat pe nimeni în mod direct, dar unele aluzii erau într-o direcție foarte clară.

Meghan Markle a vrut să se sinucidă. Nu a putut primi ajutor ca să nu fie pătată imaginea Casei Regale

În interviul de aproape două ore, cuplul a vorbit de mai multe subiecte delicate. Harry a recunsocut că îi era frică ca Meghan să nu aibă aceeași soarta ca mama lui. Aceasta a mărturisit, cu lacrimi în ochi că temerile prințului erau fondate. A recunsocut că s-a luptat cu gândurile sinucigase după ce a intrat în familia regală. După nunta lor din 2018 aceasta a renunțat la viața cu care era obișnuită.

Meghan se autodescrie ca fiind naivă când a intrat în familia lui Harry. Tot ce știa despre regalitate era din poveștile cu prinți din copilărie după cum mărturisește. Nu a trecut mult timp și aceasta a început să aibă gesturi sinucigașe și de automutilare ca urmare a presiunii la care a fost supusă. A recunoscut că a cerut ajutor și protecție Palatului, dar fără să le primească. Soțul ei a ajutat-o să treacă peste toată drama, iar Megxitul a fost cel mai bun lucru pentru ea.

Cuplul a anuțat sexul celui de-al doilea copil

Fostul cuplu regal a anunțat acum câteva luni că așteaptă cel de-al doilea copil. Chiar la începutul interviului difuzat aseară ei au anunțat sexul bebelușului. Însărcintă în 22 de luni, Meghan a anuțat că ei așteaptă o fetiță. Fosta actriță în vârstă de 39 de ani urmează să nască în vară. Întrebat de Oprah dacă voia tot un băiat, Harry a măsturisit că este recunoscător orice sex ar fi avut. A mai spus că este fericit că are o familie a lui cu o doi copii și doi câini, iar pentru aste este recunoscător.

Harry si meghan vor avea o fata

Fata nu va primi titlul de prințesă potrivit regulilor stabilite de mai bine de 100 de ani de George V. Când cei doi au decis să părăsească Casa Regală titlurile le-au fost luate, acest lucru aplicându-se și copiilor lor. Numele de familie a fetiței va fi unul simplu, Mounbatten-Windsor, după cum a recunoscut Harry. Întrebați de cetățenie, ei au recunoscut că cel mai probabil ca va avea și cetățenie americană, dacă se va naște în Monetecito, unde locuiesc cei doi acum.

Fiul lor li s-a refuzat titlul de prinț din cauza rasei

Meghan Markle se are atât origini afro-americane, din partea mamei cât și caucaziene din partea tatălui. Din aceste motiv unele figuri regale au fost îngrijorate de culoarea fiului lor, Archie. Mai mut, ea a acuzat Casa Regală de rasism, deorece aceștia nu doreau ca Archie să aibă titlul de prinț.

Meghan era tristă de această decizie pentru că se gândea la securitatea lui, Palatul refunzând paza 24/7. A mărturist că niciodată nu a fost atrasă de grandoarea titlului oficial. Cei doi nu au vrut să spună numele persoanelor care au făcut aceste afirmații.

Fostei stea Suits i s-au luat pașaportul, permisul de conducere, toate actele când s-a căsătorit. Harry a declarat că relația cu tatăl lui merge pe făgașul cel bun. Cu bunica sa, regina vorbește în mod regulat.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top