Prințul Harry și Meghan au anunțat care este prima colaborare cu Netflix. Ce subiect va aborda producția
Sursa foto: Pagina de media

Știri externe

Prințul Harry și Meghan au anunțat care este prima colaborare cu Netflix. Ce subiect va aborda producția

După ce au stârnit controverse cu interviul realizat, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au anunțat care va fi prima loc colaborare cu Netflix. Platorma a semnat un contrat cu cei doi după ce au renunțat la îndatoririle regale și s-au retras în America. Prima lor colaborare va fi un documentar despre Jocurile Invictus. Producția se va numi „Heart of Invictus” și sa spune povesta mai multor concurenți.

Jocurile Invictus sunt o compeție sportivă dedicată militarilor răniți pe front. Acestea au fost înființate de prințul Harry în anul 2014. România a fost prezentă la trei ediții ale compeției. Mulți dintre militarii români răniți în teatrele de operații sunt convinși că sportul ii ajută să -și revină fizic, dar mai ales psihic.

Prințul Harry și Meghan au anunțat care este prima colaborare cu Netflix. „Heart of Invictus” va fi documentarul realizat în colaborare

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la Familia Regală. Ei au decis să se mute în America, iar de atunci au început să se implice în mai multe activități pentru a suplini veniturile tăiate de Casa Regală. Cei doi au acordat recent un interviu Oprahei care a împărțit publiclui în două. În cadrul lui au vorbit și despre colaborarea cu platforma de streamimg Netflix.

Parteneriatul dintre ei va începe cu un documentar despre Jocurile Invictus de la Haga. Documentarul va prezenta un grup de foşti militari care s-au înscris în competiţia Invictus Games (Jocurile Invictus) de la Haga.Seria este produsă în parteneriat cu Archewell Production. Companie de producţie înfiinţată de ducele şi ducesa din Sussex după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice anul trecut. Seria va fi regizată de Orlando von Einsiedel şi produsă de Joanna Natasegara, care au câştigat un Oscar pentru documentarul lor “The White Helmets” (Căştile albe).

“Această serie le va oferi comunităţilor din întreaga lume o perspectivă către poveştile emoţionante şi înălţătoare ale acestor concurenţi pe drumul lor către Olanda anul viitor”, a declarat prinţul Harry într-un comunicat. 

Jocurile Invictus. Cum i-a venit ideea prințului Harry

Jocurile Invictus au luat naștere în anul 2014 sub patronajul prințului Harry. Într-o călătorie la Jocurile Războinicilor din SUA în 2013, ducele de Sussex a văzut direct cum puterea sportului poate ajuta fizic, psihologic și social pe cei care suferă de leziuni și boli. El a fost inspirat și așa s-au născut Jocurile Invictus.

România a avut propria echipă care a participat la această competitie

Cuvântul „invictus” înseamnă „neînvins”. Exprimă cel mai bine modul prin care militarii răniți nu renunță la lupta cu viață nici după accidentări grave. Jocurile valorifică puterea sportului de a inspira recuperarea, de a sprijini reabilitarea. Și mai important de a genera o înțelegere și respect mai larg pentru cei care își servesc țara.

România a avut propria echipă care a participat la această competitie în trei ediții. La ultima competiție a reușit să obțină două medalii de aur, una de argint și două de bronz. Ca să poată participa și anul acesta, militarii au nevoie de echipamente de peste 100.000 de euro. O parte din bani vor fi dați de la Ministerul Apărării Naționale, iar alta vine din sponsorizări, așa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top