Apple organizează un eveniment virtual. Ce produse noi se așteaptă să fie lansate
Sursa foto: Pixabay

Știri externe

Apple organizează un eveniment virtual. Ce produse noi se așteaptă să fie lansate

Apple a anunțat marți că va organiza un eveniment online. Pe data de 20 aprilie compania va găzdui evenimentul intutulat „Spring Loaded”. Din pricina numelui se crede că Apple va anunța noile modele care urmează să fie scoase pe piață. Întreaga lansare va fi transmisă pe site-ul companiei din campusul din Cupertino, California.

Se așteaptă mai multe lansări în cadrul evenimentului. Cel mai așteptat dispozitiv este ceasul Watch pentru sporturi extreme. Se vorbește despre ele încă din martie, iar atunci se prconiza că va apărea la sfărșitul anului. Cei de la Apple doresc să lanseze o nouă linie de iPad Pro., dar sunt așteptate și alte produse.

Apple organizează un eveniment virtual. Ediția din aprilie promite să o întreacă pe cea precedentă

Siri, vocea virtuală pe care posesorii Apple o aud a anunțat evenimentul de peste câteva zile. „Spring Loaded” este cea mai recentă întâlnire virtuală a gigantului tehnologic pentru a dezvălui noi gadgeturi.

Întrebat de reporteri despre viitorul eveniment al Apple, Siri a răspuns afişând că toate detaliile se găsesc pe site-ul companiei. Întâlnirea de pe 20 aprilie va fi prima din anul acesta a gigantului. Compania nu este la primult eveniment virtual. Primul evenimet în format online a avut loc în iunie 2020, când compania a anunțat că va începe să înlăture procesoarele Intel de pe Mac-urile sale.

După ce s-a renunțat la organizarea evenimentelor Apple a lansat virtual în octombrie ultimele produse. Atunci a fost scos pe piață modelul de iPhone 12 care este capabil să se conecteze la o rețea 5G. Apple a avut, de asemenea, un eveniment exclusiv virtual în septembrie pentru a dezvălui o nouă ofertă de ceasuri inteligente și un iPad Air actualizat.

La eveniment, Apple va anunța, de asemenea, data lansării iOS 14.5, o viitoare actualizare de software. Aceasta va introduce noi protecții de confidențialitate pentru urmărirea anunțurilor în aplicații și site-uri web. Actualizarea a enervat companii precum Facebook Inc.. Ei au spus că modificările ar putea afecta afacerea sa publicitară.

Ce produse noi se așteaptă să fie lansate. Cum vor arăta noile iPad-uri

Evenimentul de pe 20 aprilie intenționează să dezvăluie o nouă linie de iPad Pro. Compania vine și cu alte suprize, una dintre acestea fiind accesoriul numit AirTags. Acesta sunt folositoare pentru urmărirea dispozitivelor fizice și a noilor desktopuri iMac.

Noile iPad Pro vor avea aceleași dimensiuni de ecran de 11 inch și 12,9 inch ca și modelele actuale. În schimb vor adăuga procesoare la egalitate cu cele mai recente cipuri Mac. O noutate va fi un nou ecran MiniLED pe modelul mai mare. Camere actualizate și potențial un upgrade conector pentru sincronizarea mai rapidă a datelor și compatibilitatea cu monitoare externe suplimentare și unități de stocare vor fi printre îmbunătățiri.

IPad a generat venituri de 8,4 miliarde de dolari pentru Apple în trimestrul cheie al sărbătorilor din 2020, cel mai mult din 2014. Vânzările au crescut la cerere de la persoanele care lucrează și studiază de acasă. Apple a raportat recent cel mai profitabil trimestru al său și a înregistrat vânzări de peste 111 miliarde de dolari, reflectând cererea acumulată pentru noile sale iPhone 5G.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top