Frig și ploi în perioada următoare! Prognoza meteo până la sfârșitul lunii august

Știri interne

Frig și ploi în perioada următoare! Prognoza meteo până la sfârșitul lunii august

Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în următoarele patru săptămâni. La început temperaturile vor fi moderate în aproape toată țară, dar apoi se va încălzi. De asemenea, este posibil să apară reprize de ploaie.

Prognoza meteo săptămâna 8 – 15 august

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, nord-estice și sud-vestice, iar în sud-estul extrem acestea vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în centru, nord-est și la munte.

Prognoza meteo săptămâna 15-22 august

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nordice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo săptămâna 22-29 august

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo săptămâna 29 august – 5 septembrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toată țara.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top