Cine o curtează pe Rona Hartner. Vedeta a înflorit după divorț

Media/TV

Cine o curtează pe Rona Hartner. Ce a spus vedeta despre a treia căsătorie

Rona Hartner este una dintre cele mai iubite artiste din România, care s-a făcut remarcată grație talentului desăvârșit și al felului ei de a fi. Este actriță și cântăreață, iar în ciuda loviturilor pe care viața i le-a dat, nu și-a pierdut optimismul, ba mai mult acum traversează o perioadă înfloritoare.

Cine o curtează pe Rona Hartner după divorț

Luna aceasta se împlinește un an de când Rona Hartner și soțul ei au divorțat, după o căsnicie de doi ani. Artista și Herve Camilleri au ajuns la concluzia că nu mai pot continua împreună și și-au spus adio. De atunci Rona a înflorit! Chiar dacă nu i-a fost ușor după separarea de partenerul ei de viață, Rona a privit înainte și acum nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou. Ea a dezvăluit că este curtată de mai mulți bărbați, între care un tânăr de 24 de ani.

„Am bărbați care mă curtează, care sunt foarte tineri. Îi țin la distanță pentru că știu că nu avem aceleași așteptări. 24 de ani, pasiune mare, dar nu e ok, pentru că nu suntem din aceeași lume, avem alte așteptări de la viață. Nu cred în chestia asta. M-aș căsători cu un bărbat care să știe să fie fericit”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars.

Rona a fost căsătorită cu Herve de pe 5 octombrie 2019, iar în martie 2021 cei doi s-au separat, urmând ca divorțul să se pronunțe în toamna aceluiași an.

Rona Hartner: A treia căsătorie va fi aia bună

Chiar dacă a suferit în dragoste, Rona nu se teme să se îndrăgostească din nou și chiar să se căsătorească. Artista spune că a treia căsătorie va fi cea bună, mai ales că acum știe exact ce își dorește.

„Am decis că a treia căsătorie va fi aia bună. Voi alege pe cine voi considera că este bun pentru mine. De fiecare dată am ales din alte considerente și știam de la început că nu va merge. Asta e foarte grav. Trebuie să termin cu gândirea asta”, a spus Rona.

Rona Hartner spune că de data asta nu se va mai lăsa aleasă, ci ea va fi cea care va alege. Acum își reproșează că a înaintat în relații despre care știa că nu o să meargă. Privește încrezătoare spre ceea ce urmează în viața ei și spune că se simte foarte bine și singură.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top