Sorina Guță, situație disperată. Artista și-a amânat operația: "Nu mai sunt bani!"

Media/TV

Sorina Guță, situație disperată. Artista și-a amânat operația: “Nu mai sunt bani!”

Sorina Guță trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, fiind grav bolnavă. Celebra manelistă a dispărut de ceva timp din viața publică și se pare că lucrurile nu merg deloc bine pentru ea. Deși a mers în Turcia, unde se află sub supravegherea celor mai buni medici, nu a putut să își facă operația de care are mare nevoie pentru a supraviețui.

Sorina Guță a rămas fără bani

Toată lumea știe povestea Sorinei Guță, care duce o luptă grea cu boala. Fosta soție a lui Nicolae Guță are probleme grave la rinichi și chiar a fost la un pas de moarte, când starea ei era una critică. Datorită celor care o iubesc și s-au bucurat de piesele ei, dar și colegilor de breaslă care s-au mobilizat, a mai primit o șansă la viață.

Vezi și: Fiica Adrianei Iliescu, pas important în viață! Cea mai în vârstă mamă din România este în culmea fericirii

Manelista a mers în Turcia după ce a stârns suma de bani și a început tratamentele necesare înainte de operație. Se pare, însă, că s-au cheltuit sume mari, motiv pentru care nu mai deține banii necesari pentru intervenția destul de costisitoare.

Sorina Guță a precizat că mai are nevoie de 3.000 de euro, operația ajungând în total la 13.000 de euro. Deși a terminat tratamentul de câteva zile, nu mai are nevoie de oxigen și se simte mai bine, operația este vitală. Așteaptă acum să facă rost de bani și va reveni la clinica ce o va salva.

”Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Am așteptat să termin tratamentul pe care mi l-au dat până acum și să mă reîntorc în Turcia înapoi. Am terminat tratamentul de 10 zile, dar nu m-am întors înapoi până acum în Turcia, să vedem când mă duc, urmează să sun eu (…) Mă simt mult mai bine, față de cum am fost. Nu mai am nevoie de oxigen, mă simt bine.

Motivul pentru care n-am mai mers acum înapoi în Turcia e că nu prea mai sunt bani, s-au mai dus pe tratamente, s-au mai dus din bani. Mai am nevoie de vreo 3000 și ceva de euro”, a detalia Sorina Guță pentru Spynews.

Artista este nerăbdătoare să se vindece și să poată cânta din nou. Deși nu va mai urca pe scenă, având în vedere că a renunțat la aceasta și se axează pe muzica bisericească, își dorește să poată fi din nou ca înainte.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top