Ce s-a întâmplat cu Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani. "Nu am crezut niciodată..."

Media/TV

Ce s-a întâmplat cu Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani. “Nu am crezut niciodată…”

Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, a trecut prin schimbări importante în ultima perioadă din viața ei. Femeia a intrat într-un con de umbră, dar în tot acest timp s-a dezvoltat pe plan profesional, așa cum anunța că va face pentru a le asigura toate cele necesare copiilor ei. Mai mult decât atât, în viața ei s-a întâmplat ceva la care nu mai spera de multă vreme.

Ce s-a întâmplat cu Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani

După o perioadă lungă în care nu s-a mai știut nimic despre ea, iată că au apărut informații noi despre fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani. Când credea că în viața ei nu se va mai schimba nimic, Ramona și-a întâlnit sufletul pereche. Se axase pe muncă multă și în afară de copiii ei nimic altceva nu o mai interesa, dar soarta i-a surâs și i-a adus în față un partener de viață. Ramona Manole a cunoscut un tânăr acordeonist de care s-a îndrăgostit și despre care vorbește numai în termeni laudativi.

Adiță Paris este cel cu care Ramona Manole a început o relație. El o însoțește la toate evenimentele muzicale unde aceasta este solicitată.

„Puzzle-ul vieții mele acum este complet. Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă, să mă protejeze și să nu mă mai simt singură. Nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită, dar uite că se poate”, a mărturisit Ramona Manole pentru Spynews.

Ramona Manole: A venit totul, fără să cer, fără să forțez nimic…

Fiica lui Ioniță de la Clejani trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Ramona spune că odată cu vindecarea sufletului, au început să se întâmple lucruri bune pentru ea și așa l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de scenă și de viață. Ramona Manole se iubește cu un acordeonist care îi este alături în tot ceea ce face.

“Nici nu știu cum să explic, de emoții și de fericire, povestea pe care o trăiesc alături de colegul și iubitul meu Adi Paris, acordeonistul, perfect pentru mine. Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață, nu-mi doresc decât liniște, să pot dezvolta totul după gândirea mea”, a mai spus Ramona Manole pentru aceeași sursă.

Tânăra spune că acum nu-și dorește decât liniște, să poată dezvolta totul așa cum și-a propus. Ea este de părere că Adi este partenerul perfect și spune că au planuri mari de viitor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top