Premieră în România! Măsură unică pentru șoferii care nu respectă regulile

Știri interne

Premieră în România! Măsură unică pentru șoferii care nu respectă regulile

Șoferii care nu respectă regulile de circulație riscă să rămână cu mașina în pană și să plece de la fața locului doar cu asistență. Administratorul unui lanț de magazine din Iași a luat o măsură unică pentru a-i determina pe conducătorii auto-clienți ai magazinelor sale să respecte regulile din parcarea centrului comercial.

Măsură unică pentru șoferii care nu respectă regulile

Din cauză că șoferii nu respectă semnul interzis din parcarea unui centru comercial din Iași, administratorul a luat măsuri drastice. Oamenii au apelat la instalarea unor limitatoare de viteză cu țepi care sparg cauciucurile celor care circulă pe contrasens. Țepii se pliază atunci când sunt călcați de roțile mașinilor care circulă pe sensul corect, dar sparg cauciucurile mașinilor care circula pe contrasens.

Acest sistem a fost montant la ieșirea din parcarea unui centru comercial din Iași pentru că șoferii nu respectau indicatoarele. Până la această măsură, au existat instalate 4 indicatoare de acces interzis, pe doar câțiva metri, dar șoferii le-au ignorat.

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a precizat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu.

Premieră în România! Măsură unică pentru șoferii care nu respectă regulile

Pagube mari pentru șoferii indisciplinați

Din nefericire pentru șoferii care nu respectă regulile de circulație din parcarea respectivă și obișnuiesc să intre pe contrasens doar pentru a scurta drumul până la ușa magazinului, paguba nu poate fi reparată la vulcanizare. Găurile produse de țepii mari din limitatorul de viteză îi determină pe șoferi să-și cumpere cauciucuri noi.

„Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum, au declarat clienți ai centrului comercial”, pentru bzi.ro.

Până acum niciunul dintre cei păgubiți nu au făcut reclamație centrului comercial întrucât au înțeles că au încălcat regulile și își asumă greșeala.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top