Fiica unui preot din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12. Mesajul de adio este sfâșietor

Știri interne

Fiica unui preot din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12. Ce a vrut să transmită prin mesajul de adio

O tânără în vârstă de 18 ani și-a găsit sfârșitul după ce s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. În urma sa a lăsat multă durere și un bilet de adio sfâșietor. Fata și-a explicat gestul extrem și a scris despre ultima perioadă din viața ei în care se simțea neînțeleasă și era dezamăgită de toți cei de la care avea așteptări.

Fiica unui preot din Maramureș s-a aruncat de la etajul 12

Tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, ea ar fi recurs la gestul extrem măcinată din cauza unor probleme în familie. Înainte de a sări spre moarte, ea a postat pe rețelele sociale un mesaj de adio, în care își explică decizia și gestul prin care avea să părăsească această lume pentru totdeauna. Era fiica unui preot dintr-o localitate din județul Maramureș.

“Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu plecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea”, a scris fata în biletul de adio.

“Durerea a fost prea mare pentru mine”

Tot în biletul de adio, tânăra de 18 ani a scris că a fost înconjurată de oameni care au râs de durerea ei și au făcut-o să simtă că nu înseamnă nimic doar ca să se simtă ei mai bine. Fata a spus că a fost dezamăgită de aproape toți cei în care a avut încredere și că durerea a fost prea mare.

În încheiere, tânăra a spus că nu depresia sau greșelile au ucis-o, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care a trebuit să trăiască.

Din nefericire, medicii care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru a o salva pe tânără. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca pentru efectuarea autopsiei.

În paralel, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top