Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori! Care a fost, de fapt, secretul celor două divorțuri

Știri interne

Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori! Care a fost, de fapt, secretul celor două divorțuri

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi ajuns la sfârșit de drum, dar informația nu a fost confirmată încă de cei doi. Nu este, însă, prima dată când bărbatul trece prin așa ceva, deși nu a mai abordat acest subiect. A mai fost căsătorit de două ori, iar ambele căsnicii s-ar fi terminat din același motiv.

Toni Iuruc a fost rănit în dragoste

Despre trecutul lui Toni Iuruc nu se știu prea multe, dar s-a aflat că a mai fost căsătorit deja de două ori înainte de a ajunge în fața ofițerului de stare civilă alături de Simona Halep. La început se spunea că familia Simonei ar fi fost chiar rezervată când a aflat de acest aspect și nu l-ar fi privit cu ochi buni pe bărbat, dar tatăl sportivei a precizat că, din contră, chiar are o relație bună cu acesta și nu l-a deranjat experiența lui de viață.

Se pare că Toni a fost cinstit în fiecare relație pe are a avut-o, iar ambele lui soții i-ar fi fost infidele, acesta fiind și motivul pe care a ajuns în situația de despărțire de două ori. Prima lui soție a fost un model celebru la acea vreme, care se pare că l-ar fi înșelat cu un alt bărbat chiar la scurt timp după căsătorie.

Mergea constant în cluburi, consuma alcool și se distra atât cât putea, iar tot acolo a cunoscut și un alt bărbat cu care a început o relație. Avea o viață excentrică, dar soțul ei o iubea mult. Totuși, au ajuns la final de drum.

Toni Iuruc, acuzat că ar avea un copil

Cea de-a soua soție s-a numit Liana și era la fel de frumoasă ca prima, semn că Toni a avut parte numai de femei pe alese. După doi ani de relație, acesta a cerut-o în căsătorie, iar după doar zece luni de mariaj, Toni Iuruc a depus actele de divorț.

După cel de-al doilea divorț, Toni a primit acuzații grave din toate părțile. Era criticat pentru faptul că și-a părăsit soția însărcinată în cinci luni. Lumea vorbea, dar nimeni nu știa că, de fapt, nu el era tatăl copilului. Soția i-a recunoscut că alt bărbat i-a îndeplinit visul de a deveni mamă și așa au ajuns să se despartă definitiv, iar Toni a scăpat de gurile rele care îl blamau.

Nu se știe care este, de fapt, motivul pentru care divorțează acum de Simona Halep. Părea că cei doi se înțelegeau bine și în luna noiembrie ar fi trebuit să se căsătorească și religios, după care să celebreze reușita cu o petrecere de zile mari.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top