Anunț de ultimă oră! Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală

Știri externe

Anunț de ultimă oră! Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală

În ultima vreme, s-a vorbit mai mult despre starea de sănătate a reginei Elisabeta. Suverana a ajuns deja la o vârstă venerabilă și era de așteptat că vor apărea și problemele, dar se pare că acestea au încercat să fie ținute ascunse. Este oficial acum că regina se află sub supraveghere medicală.

„După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis Casa Regală într-un comuniat oficial.

Regina Elisabeta este bolnavă

În ultima vreme s-a observat tot mai mult faptul că ceva nu este în regulă cu Regina. Aceasta a lipsit de la multe evenimente importante, ceremonii oficiale la care, de obicei, era prezentă, lucru ce a dat de gândit tuturor și a ridicat multe semne de întrebare.

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a a revenit la îndatoririle regale. Ce avere a adunat prințul Philip

La ultima apariție publică, la numirea noului premier al Marii Britanii, aceasta a apărut vizibil slăbită. Toți cei care au văzut-o și-au dat seama că ceva nu este în regulă cu ea, mai ales după aspectul mâinilor, care păreau extrem de îmbătrânite.

Acum, însă, totul este oficial confirmat. Regina Elisabeta a II-a se află sub supraveghere medicală la Balmoral, după ce medicii au devenit îngrijorați pentru sănătatea ei, a anunțat Palatul Buckingham printr-un comunicat. Prințul Charles și Prințul William au plecat la Balmoral, pentru a fi alături de suverana Marii Britanii, acest fapt sugerând că lucrurile nu sunt deloc bine și regina nu se poate descurca singură.

Potrivit expertului Robert Hardman, astfel de anunțuri sunt extrem de ciudate și au loc doar în situații foarte grave. Ultima dată când s-a anunța ceva despre suverană a fosta diagnosticarea cu covid. Totuși, nu pot fi trase concluzii fără a exista informații clare în acest sens.

„Palatul nu emite în mod normal buletine despre sănătatea reginei, decât dacă este vorba de ceva semnificativ. Ultima dată când o declarație ca să spunem așa a venit din senin a fost pentru a ne anunța la începutul acestui an că a fost diagnosticată cu Covid”, spune el.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top