Știri externe

Doliu în lumea internațională a filmului! S-a mai stins o stea

În ultima vreme, a plecat dintre noi mulțime de oameni importanți, care au lăsat în urmă nu mai lacrimi și regret. Aflăm acum că o altă celebritate ne-a părăsit mult prea devreme, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Fanii nu pot crede cele întâmplate, iar apropiații sunt în stare de șoc.

A murit David Arnold

David Arnold, una dintre cele mai cunoscute vedete Netflix, a plecat dintre noi în mod fulgerător, la vârsta de 54 de ani. Celebrul actor a lăsat în urmă o mulțime de întrebări și lacrimi, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, având în vedere că nu se știa faptul că ar fi bolnav.

Familia a fost cea care a făcut tragicul anunț, la scurt timp după ce bărbatul și-a dat ultima suflare. Scenaristul de la „Fuller House” a murit din cauze naturale la el acasă, conform informațiilor oferite de cei dragi, care au chemat imediat ajutoare la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru actor.

„Cu mare tristețe confirmăm decesul prematur al soțului, tatălui, fratelui și prietenului nostru, David A. Arnold. David s-a stins în pace astăzi, în locuința sa, iar medicii au stabilit că decesul s-a datorat unor cauze naturale.

Vă rugăm să păstrați familia noastră în rugăciune și să ne respectați intimitatea în acest moment, deoarece suntem cu toții șocați și devastați de această pierdere.”, se arată în anunț.

Ultima postare pe rețelele de socializare

Familia actorului a cerut discreție celor care l-au iubit pe acesta, pentru că evenimentul a venit ca un fulger pentru ei și nu știu cum să gestioneze situația.  Informații despre înmormântare vor fi făcute, cu siguranță, imediat ce sunt puse la punct toate detaliile.

David A. Arnold postase pe contul său personal de Instagram un videoclip cu o ultimă scenă cu el, de comedie, chiar cu câteva ore inainte de a deceda. Nu se știe, însă, dacă el sau familia a fost cea care a făcut acest gest.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top