Media/TV

Simona Halep și Toni Iuruc, întâlnire de urgență la avocat! Încep pregătirile pentru divorț

Simona Halep și Toni Iuruc sunt cele mai interesante personaje ale momentului. Cei doi se pregătesc de divorț, după trei ani în care s-au iubit nebunește. Deși nu au oferit prea multe detalii despre ce se petrece între ei, au fost surprinși împreună la un cabinet de avocatură.

Halep și Iuruc pregătesc divorțul

Halep si Iuruc au ajuns la final de drum, după trei ani de iubire. Cei doi au decis să se separe, după un an de la căsătoria civilă. Dacă Simona Halep nu a făcut niciun fel de declarație despre acest divorț, încă soțul a fost ceva mai deschis și a confirmat faptul că ei nu mai sunt împreună.

Vezi și: Simona Halep și Toni Iuruc aveau planuri de viitor! Cei doi se visau părinți

Simona Halep s-a întors astăzi la Constanța, la familia ei, iar în urmă cu puțin timp a fost surprinsă de către colegii de la Spynews alături de Toni Iuruc, la un cabinet de avocatură. Fel ca până acum, trimis mail refuzat să fac declarații, dar partenerul ei de viață asta de vorbă cu presa, dar fără a recunoaște că sunt acolo pentru a vorbi despre divorț.

Halep era vizibil agitată atunci când a intrat în clădire, dar la ieșire era mult mai fericită, cu zâmbetul pe buze, dar la fel de reticentă și respingătoare cu jurnaliștii. Imaginile pot fi văzute pe pagina Spynews, de unde se poate observa exact comportamentul celor doi.

Deși la început Toni Iuruc a zis că decizia de a divorța fost una comună și lucrurile se vor desfășura liniște, pe cale amiabilă, se pare că s-a ajuns tot la un divorț la judecătorie. Cei doi nu ar avea de împărțit avere, pentru că ar fi stabilit de la început că fiecare pleacă din căsnicie cu ce a venit, dar între ei ar putea fi cu totul alte nelămuriri.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top