Media/TV

Cine este războinicul Robert Moscalu de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi

Cine este războinicul Robert Moscalu de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi

Cine este Robert Moscalu, unul dintre Războinicii de la Survivor România 2023. Iată ce profesie are dincolo de lumina reflectoarelor.

Survivor România 2023 va debuta luni seară pe micile ecrane ale românilor. Robert Moscalu este unul dintre participanții care vor lua parte la probele dificile din Republica Dominicană.

Robert Moscalu de la Survivor România 2023. Cine este el, mai exact

Robert Moscalu face parte din echipa ”Războinicilor” și pare determinat să câștige competiția. Dacă aici este ”războinic”, în viața reală are o altă ocupație.

Robert Moscalu este un tânăr originar din Murfatlar, dar în prezent locuiește în Constanța și în urmă cu câteva luni s-a căsătorit cu partenera sa de viață, așa cum reiese din profilul personal de facebook.

Tânărul este absolvent al Liceului Teoretic Murfatlar, iar în noul drum din viața sa, ”Survivor România” vrea să aibă parte de susținere din partea publicului.

”Salut ! Sunt Robert Moscalu Andrei ,noul concurent al Survivor România 2023. Astept sa ma susțineți si sa ma urmăriți pe tot parcursul emisiunii, începând de pe data de 09 Ianuarie,in fiecare luni,marți și miercuri ,ora 20:30 pe ProTv si Voyo!”, a scris ”războinicul” pe rețelele de socializare.

Robert Moscalu pare un individ foarte muncitor. De profesie este barman și până să pună piciorul în jungla din Dominicană lucra în două locuri din Constanța: Ammos by Blue Beach și Hotel Opera.

Citeste continuarea pe fanatik.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top