Știri interne

Gheboasă, mesaj în lacrimi după ce a fost nominaliat spre eliminare: „Vreau să-i dăruiesc soției un copil! Nu mă regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau…”

Gheboasă, mesaj în lacrimi după ce a fost nominaliat spre eliminare: „Vreau să-i dăruiesc soției un copil! Nu mă regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau…”

Pentru Gheboasă, experiența Survivor România 2023 s-a dovedit a fi prea mult. Artistul a luat o decizie radicală în ediția de marți, 10 ianuarie, a show-ului.

Surprinzător este că Gheboasă își dorește din tot sufletul să meargă acasă, iar asta au spus-o și colegii săi. Cei mai mulți Faimoși l-au propus pe artist spre eliminare pentru că știau că acesta își dorește să se întoarcă la rutina sa.

După ce și-a aflat numele, în această seară, la Survivor România 2023, Gheboasă a fost extrem de emoționat. Artistul a început să plângă și a făcut un apel la cei de acasă să nu îl voteze.

Gheboasă nu se regăsește în competiția Survivor România și susține că nu mai poate sta departe de soția sa.

Mai mult de atât, artistul a mai precizat că odată ce se va întoarce acasă are în plan să îi ofere soției sale un copil.

”Eu rog oamenii să nu mă voteze pentru că nu ma regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu pot să stau fără soția mea. Eu acasă mă simt cel mai bine și pentru mine e foarte foarte greu pe insulă și tocmai din acest movi îi rog pe toți să nu mă voteze.

Și m-am decis că vreau să ajung acasă ca să îi dăruiesc soției mele un cadou: un copil”, a spus Gheboasă.

”Nu e mediul meu și tocmai de aia cred că nu mă simt confortabil și nu am fost eu Gheboasă de acasă, iar pentru asta tot ce îmi doresc e să ajung acasă, alături de familia mea.

Nu mai pot să mai stau în mediul ăsta, nu mai pot”, a mai dezvăluit el.

Gheboasă este unul dintre concurenții de la Survivor România din acest an. Tânărul artist a acceptat noua provocare și este încrezător că va face față încercărilor din celebra competiție. Gheboasă este unul dintre cei mai apreciați artiști de trap de la noi din țară. La doar 21 de ani, acesta se bucură de un succes uluitor în muzică și face furori cu piesele sale. Cântărețul colaborează cu artiști celebri din România, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori.

Gheboasă, pe numele real Gabriel Gavriș, locuiește în prezent în București, însă este originar din Târgoviște. A plecat în Capitală pentu a-și urma visul, acela de a ajunge un artist faimos. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, acesta ascunde o poveste de viață dureroasă. Gheboasă a crescut fără mamă, în centre de plasament, apoi a fost adoptat, iar la vârsta de 16 ani a fost arestat. Cu toate acestea, cântărețul a dorit să urmeze un drum mai bun și a ales să se dedice muzicii. Noua provocare din plan profesional, participarea la Survivor România 2023, reprezintă pentru artist un alt prilej pentru a cuceri publicul și a demonstra că este motivat și muncitor.

,,Mă duc la «Survivor» pentru experiență, pentru că simt că o să mă descurc foarte bine la probe… Problema principală e că eu, dacă mi-e foame, mă opresc acolo… Foamea e cel mai rău lucru. La «Survivor» nu o să am nevoie de fashion, de așa ceva… Pentru oamenii care sunt milionari sau care au foarte multe figuri… n-o să le fie bine. Dar eu am venit din noroi, să vezi ce fac la «Survivor». Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final. Pe părinții mei adoptivi vreau să-i fac foarte mândri de mine.”, a declarat artistul.

Pe lista faimoșilor de la Survivor România 2023 se află și celebrul sportiv Ionuț Iftimoaie. Acesta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și și-a deschis propria afacere. Și faimosul antrenor de fitness Remus Boroiu participă la celebra competiție. Acesta se bucură din plin de succes și este pasionat de sport, la fel ca fratele său, nimeni altul decât Andi Constantin.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top