Știri interne

Ce a făcut Georgiana Lobonț după ce s-a aflat de divorțul de Rareș Ciciovan. Dezvăluirea lui Armin Nicoară: „Nu a vrut să vină cu noi”

Ce a făcut Georgiana Lobonț după ce s-a aflat de divorțul de Rareș Ciciovan. Dezvăluirea lui Armin Nicoară: „Nu a vrut să vină cu noi”

Armin Nicoară a dat detalii despre ce se întâmplă cu nașii lui, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, după ce soțul artistei a confirmat că au decis să divorțeze. Imediat după ce a infirmat acuzațiile care i-au fost aduse referitor la o potențială vină a lui, artistul a explicat cum s-au desfășurat lucrurile în ultimele zile, în vacanța pe care o petrec împreună în Maldive.

Ce a făcut Georgiana Lobonț după ce a fost anunțat divorțul de soțul ei, Rareș Ciciovan
„Ce s-a întâmplat astăzi cu articolele din ziare … se spune că Armin a destrămat familia nașei. Nașa, într-adevăr … nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi nu i-am văzut pe plajă. Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente și a dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă. Rareș, la fel, este impresarul Georgianei și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții … cine știe, dar cred că-și pot rezolva problemele între ei. Și nu mă mai băgați pe mine, pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.”, a mai mărturisit Armin Nicoară în cadrul clipului video în care neagă că el ar fi fost cauza divorțului dintre nașii lui.

S-au sărutat pentru un videoclip în Maldive
De asemenea, cântărețul a ținut să sublinieze că el și Georgiana au filmat un videoclip pentru o melodie de dragoste în urmă cu două zile. În cadrul clipului cei doi s-au sărutat, iar Armin a precizat fanior că este vorba doar de un rol pe care îl joacă, fiind ceva normal în cazul unei melodii cu mesaj de dragoste, așa cum este cea pe care o vor lansa în curând.

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (…) noi jucăm un rol. (…) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a mai dezvăluit artistul.

Armin a menționat că nu știe ce s-a întâmplat între cu exactitate între nașii lui, dar a dezvăluit că Georgiana a ales să stea în camera ei astăzi, refuzând să iasă cu el și soția lui, Claudia Puican, pe plajă. Nici nașul său nu și-a făcut apariția la plajă astăzi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top