Știri interne

Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a împlinit 18 ani. Cum arată în prezent Eliza Maria

Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a împlinit 18 ani. Cum arată în prezent Eliza Maria

Mulți o știu încă de când a venit pe lume, iar în prezent Eliza Maria a ajuns la vârsta majoratului! Fiica Adrianei Iliescu, cadrul didactic care a primit titlul de „cea mai bătrână mamă” din România, a împlinit 18 ani și are un viitor măreț în față. Iată ce mai face Eliza.

Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, cea mai în vârstă mamă din țara noastră, își sărbătorește ziua de naștere. Tânăra a împlinit 18 ani și s-a pregătit pentru facultate, după ce a obținut note foarte bune la examenul de Bacalaureat. Eliza și-a ales deja studiile pe care dorește să le urmeze, iar viitorul ei arată cum nu se poate mai bine, lucru care o bucură pe mama sa, fost cadru didactic.

Au trecut 18 ani de când Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe fiica ei, la vârsta de 66 de ani, stabilind la vremea respectivă un record mondial. Aceasta era recunoscută pe atunci drept „cea mai bătrână mamă din lume” și și-a păstrat „titlul” până în 2006. Eliza Maria s-a născut în luna ianuarie a anului 2005, iar în prezent este o tânără în toată regula, care îi aduce multe motive de fericire mamei sale.

Eliza Maria Iliescu este preocupată de viitorul ei și, cu îndrumarea celei care i-a dat viață, care este fost profesor universitar de limba și literatură română, a reușit să obțină merite deosebite la învățătură. Fiica Adrianei Iliescu a fost șefă de promoție anul trecut, terminând liceul cu o medie mare, de 9,50.

După ce a promovat examenul de Bacalaureat cu note mari, cu medii de peste 9,00 la fiecare materie, Eliza Iliescu a decis să urmeze cursurile Facultății de Litere din București, mergând pe urmele mamei sale.

Tânăra nu s-a oprit însă aici, ci a decis să se înscrie și la o a doua facultate, alegând profilul de Științe umane. Pentru că nu poate urma două facultăți în același timp la buget, pentru aceasta din urmă va fi nevoită să plătească o taxă lunară. În rest, are timp și de ieșiri cu prietenii și activăți tipice pentru o tânără domnișoară. În cele mai recente imagini, se poate observa cât de mult a crescut Eliza.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a declarat recent Adriana Iliescu, pentru Click.

Eliza Iliescu a venit pe lume la Maternitatea Giulești din București, în 2005. Adriana Iliescu și-a dorit nespus de mult să devină mamă, optând pentru un prim tratament hormonal încă din anul 1995, pentru a face acest lucru posibil.

Vestea nașterii micuței a circulat rapid, iar părerile au fost împărțite la vremea respectivă, având în vedere vârsta înaintată la care a născut Adriana Iliescu. Potrivit informațiilor apărute în presă, Eliza a venit pe lume prematur. Totodată, tânăra nu este copilul biologic al Adrianei Iliescu, aceasta fiind doar mamă purtătoare. Donatorii au decis să rămână anonimi.

Miracolul nașterii Elizei Maria a fost intens comentat. În timp ce unele voci au apreciat faptul că Adriana Iliescu nu a renunțat la visul de a aduce pe lume un copil, alții au criticat decizia, invocând vârsta fostei profesoare și totodată viitorul incert al fiicei ei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top