Știri interne

Nunta anului în România! Au dat vestea uriaşă chiar acum: Vreau să fac ceva diferit

Nunta anului în România! Au dat vestea uriaşă chiar acum: Vreau să fac ceva diferit

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii! Ea urmează să se căsătorească cu iubitul ei, George Restivan, în vara anului 2023. Mai mult decât atât, cei doi își doresc și un copil cât mai curând.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data cununiei civile. Cei doi îndrăgostiți speră să aibă cât mai devreme și un copil.

Fosta soție a lui Prigoană, Adriana Bahmuțeanu, este în culmea fericirii, pentru că urmează să se căsătorească cu iubitul ei, George Restivan.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, a declarat că își dorește să devină din nou mamă. Cei doi iubiți au mers la Primăria Sectorului 5 și au depus actele pentru căsătorie.

Adriana și George se vor căsători oficial pe 7 iunie 2023. Cei doi și-au să devină oficial o familie încă de anul trecut, însă procedurile legale nu au permis ca evenimentul să fie organizat într-o perioadă scurtă de timp.

„La Primărie totul a mers foarte bine, toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut, am fost și anul trecut, ca să încercăm să facem căsătoria, dar acum avem toate actele, am ales și data, suntem foarte bucuroși”, a afirmat George Restivan, pentru WOWnews.ro.

Soții Ghilă vor fi nașii acestora, dar și Carmen Harra, prin intermediul căreia Adriana l-a cunoscut pe George. „Nașii au rămas aceiași, familia Ghilă, și nașa spirituală doamna Carmen Harra! Nu se schimbă”, a spus George Restivan.

După căsătorie, cei doi vor pleca în vacanță cu toți copiii lor, fiind vorba despre o croazieră de șapte zile, care va porni din Los Angeles.

„Vreau să fac ceva diferit, vreau să vină și copiii noștri în luna de miere. Eu sunt un mare fan al croazierelor și m-am gândit să fac o croazieră de 7 zile din Los Angeles care merge în Mexic”, a declarat Adriana.

De asemenea, George Restivan a aflat recent că este tatăl unei tinere de 25 de ani în urma unui un test de paternitate. Tânăra este și ea mamă, iar Adriana a declarat că a fost bucuroasă când a aflat că iubitul ei are o fiică.

„Mă bucur că ne-a găsit și suntem familia ei. Putea George să aibă și 3 rânduri de copii că asta nu îmi afecta relația cu el.

Mă bucur că am găsit-o pe Melissa și de abia aștept să îi cunosc pe cei mici”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, potrivit viva.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top