Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri dureroase din căsnicie. Cum a abuzat-o Prigoană

Media/TV

Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri dureroase din căsnicie. Cum a abuzat-o Prigoană

Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri dureroase din căsnicie. Cum a abuzat-o Prigoană

Jurnalista Adriana Bahmuțeanu a fost invitata din această ediție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Pe parcursul interviului-maraton, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin toate etapele vieții și nu avea cum să evite să vorbească despre cele cinci căsnicii cu Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana, record de împăcări și divorțuri

În 2003 s-a căsătorit prima dată cu Silviu Prigoană, dar a divorțat imediat după luna de miere. În ianuarie 2004 și-au jurat din nou credință, pentru ca în luna mai să divorțeze a doua oară. În august 2005 s-au recăsătorit, dar la începutul anului 2007 au bifat al treilea divorț.

S-au împăcat după aproape doi ani, în mai 2009, dra liniștea a durat numai 3 ani. În vara lui 2012, cei doi au divorțat a patra oară. De Paște, în 2013, v-ați căsătorit a cincea oară, iar în primăvara lui 2015 au ajuns la al cincilea divorț.

“A fost dragostea de la vremea respectivă.

Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul. A fost o relație elastică. În momentul în care ne iubeam cu patimă și când ne certam o făceam cu patimă și ne despărțeam cu patimă. Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios. Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil. Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să pun punct căsniciei cu Silviu Prigoană. El nu a dorit asta. Eu puteam să stau bine-merci și acum, să fiu o doamnă, să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine și cred că aș fi ajuns la Spitalul 9. Până la urmă am făcut pasul cel mare și mi-au trebuit ani de terapie, ani de lucru cu mine ca să-mi dau seama cât am de recuperat, cât am de reconstruit la propria persoană, unde am greșit. Am greșit în foarte multe privințe. DE exemplu, am fost foarte tolerantă, i-am tolerat foarte multe lucruri lui Silviu Prigoană, de dragul de a păstra căsnicia. I-am tolerat amante, amantlâcuri, jigniri, umilințe. Până când am zis: gata, stop, eu nu mai pot!”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Căsătoriile și divorțurile, împăcările și scandalurile au ținut ani la rând prima pagină a ziarelor. Jurnalista a mărturisit că mariajele cu Silviu Prigoană au fost presărate cu violență fizică, nu doar verbală. În presă, în anii trecuți, s-a scris că Silviu Prigoană o lovea pe Adriana Bahmuțeanu cu pliciul de muște. Prezentă în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, celebra jurnalistă a povestit episoade mai puțin plăcute din căsnicia cu Silviu Prigoană.

“Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile de muște. Și atunci aveam foarte multe pliciuri prin casă și hârtie din aia ca la țară să se lipească muștele. Și pentru că aveam pe toate fotoliile și canapelele câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la încăierat. Evident că ne-am bătut cu pliciurile. M-a bătut, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte. E urât ce se întâmplă. Poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute, dar se întâmplă în multe case din România: oamenii să se certe, să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele și cu copiii și apoi să se întoarcă. Se întâmplă în multe familii la care nu se ajunge la Tribunal. Asta se numește o relație toxică. Eu cu mintea mea de acum aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă jignească, să mă umilească nimeni.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top