Horoscop rune 3-9 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii dau lovitura, Racii au parte de o schimbare foarte importantă

Media/TV

Horoscop rune până pe iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii dau lovitura, Racii au parte de o schimbare foarte importantă

Horoscop rune până pe iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii dau lovitura, Racii au parte de o schimbare foarte importantă

Horoscop rune 3-9 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul, vai de mine! Deja a trecut la activitate. Fertilitate și belșug, pentru toți berbecii și berbecuțele. Tate visele voastre, în săptămâna următoare, se vor împlini, inclusiv pentru cei care nu au încă moștenitori. E o săptămână foarte bună pentru inspirație și creație.

Horoscop rune pentru Taur

Tăurașii sunt pregătiți acum total să înceapă o viață nouă, deși peste ei au trecut peste niște pasaje mai mai puțin plăcute. Acum apare un soi de revigorare, un fel de renaștere personală în toate planurile, și fizic, și psihic, și financiar. Deci e o săptămână de bucurie enormă pentru nativii din Taur.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemeni au o săptămână în care n-au chef să discute cu nimeni, o săptămână de repaus, sau mai bine zis o săptămână de mister, pentru ceilalți. Pentru că ei se învăluie într-o aură și e greu. Parcă sunt o broască țestoasă care nu are chef să discute. N-are chef. Tevâri. Și sfatul pentru cei care au un geamăn, împrejur sau partenerul de viață, încercați în săptămâna asta să nu îl bombardați cu 1000 de întrebări, pentru că nu faceți altceva decât să-l înfuriați și să devină și mai tacitun decât este. Lucrurile acelea le vor rezolva. Este între ei și cel de sus.

Horoscop rune pentru Rac

Răcușorii rebuie să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Și asta implică pentru ei să fie în permanență pregătiți, că schimbarea îți bate o dată la ușă. Dacă nu ești acasă, cine știe când mai bine.

Horoscop rune pentru Leu

Leul încă nu și-a pus la punct toate bătăliile. Mai are el un o bătălie micuță, așa, un pic de răzmeriță. Dar runa îi anunță: dragilor Lei, nu fiți îngrijorați, indiferent că aveți bătălie sau nu, voi ați câștigat în mod sigur. Deci cu alte cuvinte, cheam-o pe Maria și lasă bătălia.

Horoscop rune pentru Fecioară

E zodie dublă? E zodie dublă. Mesajul primit de Fecioare, tot mesaj dublu. Sunt sfătuiți să își găsească timp de relaxare, să se detașeze, pentru că nu e cazul să-și facă probleme vis a vis de o persoană dragă, o rudă, să fie un părinte, un copil. Starea lor de sănătate este excelentă, numai că au chef să vă joace o mică falsă. Voi v-ați luat cu treburile voastre și ați cam uitat să-i mai băgați în atenție. Iar acum va trebui să le faceți măcar o vizită de curtoazie.

Horoscop rune pentru Balanţă

Mai primesc și Balanțele vești bune. S-ar putea să primiți un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă. Păi dați-le pe amândouă, că ne descurcăm. Nu ne ninge, nu ne plouă.

Citește mai departe pe antena3.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top