Știri interne

Claudia Florescu, mesaj cu subînțeles. Ce a postat concurenta de la Insula Iubirii: „Cine face rău…”

Claudia Florescu, mesaj cu subînțeles. Ce a postat concurenta de la Insula Iubirii: „Cine face rău…”

Concurenții de la Insula Iubirii, sezonul 7, sunt foarte activi pe rețelele de socializare și postează destul de des întâmplări din viața lor de zi cu zi. De această dată, cea care a postat un mesaj cu subînțeles a fost nimeni alta decât Claudia Florescu. Iată ce a pus iubita lui Bogdan Cîrlan pe pagina sa de Instagram!

De când a început Insula Iubirii, sezonul 7, Claudia Florescu este foarte activă pe rețelele personale de socializare, iar acolo transmite multe mesaje. Ei bine, de această dată, concurenta emisiunii a transmis un mesaj cu subînțeles. Ce a postat iubita lui Bogdan Cîrlan pe InstaStory.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Claudia Florescu a postat un mesaj cu subînțeles. Concurenta de la Insula Iubirii a vorbit despre cum este viața, din punctul ei de vedere.

Fără a da prea multe detalii despre ce se întâmplă în viața ei, iubita lui Bogdan Cîrlan a vorbit despre karmă și a explicat că ceea ce dai ți se întoarce înzecit.

„Viața este un ecou. Ceea ce trimiți se întoarce. Ce semeni culegi. Ceea ce dai primești. Ceea ce vezi la alții există în tine. Așa că cine face rău, rău primește înapoi. Se numește KARMA. #dupăsufletulomului #cinefacerăuprimeșterău”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii
Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7, are frumoasa vârstă de 35 de ani și provine din Petroșani, județul Hunedoara, însă a locuit mai mulți ani în Italia. În prezent, ea locuiește în București. Concurenta sezonului 7 al emisiunii de la Antena 1 este antrenoare de fitness, iar ea participă la multe concursuri de culturism.

Iubita lui Bogdan Cîrlan are o comunitate mare de oameni pe rețelele personale de socializare, unde postează destul de des. Claudia Florescu este pasionată de sport, dar și de tatuaje, aceasta având și un tatuaj mare pe gât.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top