Știri interne

Când au început problemele în căsnicia Danei Roba cu Daniel Balaciu. Adevărul despre neînțelegerile dintre ei: „Mințeam că suntem o familie…”

Când au început problemele în căsnicia Danei Roba cu Daniel Balaciu. Adevărul despre neînțelegerile dintre ei: „Mințeam că suntem o familie…”

Dana Roba spune că problemele în cuplu au început acum doi ani, dar a preferat să nu divorțeze de la primele neînțelegeri, ci și-a dorit ca familia să fie unită. Lucrurile s-au agravat în ultimele șase luni, atunci când era amenințată constant de Daniel Balaciu.

Dana Roba a povestit la Acces Direct chinul prin care a trecut, după ce a fost mutilată de soțul său. Vedeta a mărturisit că problemele durau de mai bine de doi ani, dar nu a vrut despărțirea de dragul fetițelor, sperând că, într-o zi, lucrurile vor reveni la normal.

Vedeta a spus că neînțelegerile au început acum doi ani, dar nu și-a dorit să se ajungă la divorț, crezând că este ceva de moment. Dana Roba a mărturisit că a sperat că Daniel Balaciu se va schimba, dar în ultimele șase luni, s-a ajuns la amenințări constante.

„Noi de doi ani nu ne mai înțelegem aproape deloc bine și eu totuși am tras. Am zis să aibă și copiii mei, mințeam pe Facebook că ne înțelegem bine, că suntem o familie fericită, făceam ședințe foto, pentru că să mint lumea că e fain în familie și când colo…”, a spus Dana Roba, la Acces Direct.

Dana Roba susține că Daniel Balaciu i-a furat banii, iar părinții lui știu sigur ce s-a întâmplat cu suma respectivă. Părinții bărbatului sunt tot cei care s-au opus ca fiicele Danei Roba să fie în grija ei, după ce a fost externată din spital.

„Ei (n.r. socrii) știu sigur unde sunt banii. 99% garantez că ei știu unde sunt bănuții mei, eu o să o las pe bunica să vină să vadă copiii, eu nu am nicio împotrivire, pentru că bunica este o femeie extraordinară, dar dacă ea e în stare să mintă pentru copilul eu cu nerușinare și cu siguranță va fi audiată de procurori săptămâna aceasta. Mă bazez pe Dumnezeu, eu cred că dacă Dumnezeu m-a făcut să trec pe aici, tot El mă va ajuta să trec peste, pentru că eu nu am cerșit un leu la nimeni”, a mai spus make-up artistul, la Acces Direct.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top