Știri interne

Imagini de la nunta Cristinei Rancov cu Iulian Clonț de la Insula Iubirii. Între cei doi este o diferență de vârstă de 21 de ani / VIDEO

Imagini de la nunta Cristinei Rancov cu Iulian Clonț de la Insula Iubirii. Între cei doi este o diferență de vârstă de 21 de ani / VIDEO

Sezonul 7 de la Insula Iubirii le-a adus concurenților o comunitate mare pe rețelele de socalizare personale, iar aceștia sunt din ce în ce mai activi și postează destul de des. Și Cristina Rancov a postat recent un videoclip de la nunta ei cu Iulian Clonț. Între cei doi este o diferență de vârstă de 21 de ani. Iată ce a postat concurenta emisiunii pe pagina sa de TikTok!

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Cristina Rancov a postat imagini de la căsătoria ei cu Iulian Clonț. Cei doi nu sunt de aceeași vârstă, însă se înțeleg excelent și sunt foarte fericiți împreună. Iată ce a pus ea pe TikTok!

Cristina Rancov și Iulian Clonț au venit la Insula Iubirii nu pentru a testa relația lor, ci pentru a arăta că se poate ca cei doi parteneri să fie cuminți în această emisiune dacă vor și dacă se iubesc cu adevărat.

Cei doi se înțeleg foarte bine, iar Cristina Rancov a postat pe pagina sa de TikTok un videoclip special de la nunta ei cu Ionuț Clonț. La acest videoclip, ea a pus și o melodie pe care ea și soțul ei au cântat-o în emisiune.

„La cererea publicului, urmează dansul mirilor 😂 Spiderman 😅”, a scris concurenta de la Insula Iubirii la postarea pe care a făcut-o pe platforma TikTok.

@_iamasi_ La cererea publicului, urmeaza dansul mirilor 😂 Spiderman 😅 @Clont Iulian Paul #insulaiubirii #insulaiubirii2023 #spiderman #insulaiubirii7 #cineiubestesilasa #foryou #antena1 #Buzau #CrownCafe #fyp #fy #couplestiktok #tiktokmemes #insulaiubiriimemes ♬ original sound – Insula iubirii2023

În ultima ediție a emisiunii Insula Iubirii, difuzată la Antena 1, Iulian Clonț a anunțat că vrea să părăsească emisiunea. Soțul Cristinei Rancov a luat această decizie, după ce ispitele feminine l-au judecat și au spus vorbe urâte despre el.

„Eu aș dori cu scuzele de rigoare să-ți solicit ție și întregii echipe retragerea mea din această emisiune. Nu știu dacă am surprins pe cineva, probabil pe voi doi. Am venit cu mare încredere că pot să arăt așa cum sunt eu și relația mea, dar se pare că sunt interpretat greșit și chiar nu vreau să continui în a fi judecat de cineva care chiar nu mă cunoaște sub nicio formă”, a mărturisit concurentul atunci.

Cu toate acestea, Radu Vâlcan i-a spus că nu poate face ce vrea el, deoarece singur a ales să vină la această emisiune. Prezentatorul TV a mai declarat că nu-l ține nimeni cu forța, însă și-a dori să se gândească mai bine la decizia radicală pe care a luat-o.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top