Știri interne

Este vorba despre Maria Dragomiroiu! Ce s-a întâmplat cu marea doamnă a muzicii populare

Este vorba despre Maria Dragomiroiu! Ce s-a întâmplat cu marea doamnă a muzicii populare

Marea doamnă a muzicii populare din România, Maria Dragomiroiu, a făcut un anunţ important, devenind informaţia momentului. Ce se va întâmpla pe 11 iulie, chiar marţi?

Totul are legătură cu perioada estivală, care este una dintre preferatele îndrăgitei cântăreţe pentru susţinerea concertelor. Cu toate acestea, anul acesta va avea loc o premieră, conform recunoaşterii făcute de Maria Dragomiroiu.

Mai exact, seria de spectacole de pe litoral va începe chiar în ziua de naştere a marii artiste, pe 11 iulie. Această schimbare este binevenită, susţine ea.

“Întâmplarea a făcut ca anul acesta să încep seria de spectacole pe Litoral chiar în ziua mea, pe 11 iulie. Este pur şi simplu o coincidenţă, dar una care nu mă deranjează. Uneori este timpul să faci şi câte o schimbare”, a declarat Maria Dragomiroiu.

Această declaraţie vine ca o mică surpriză, având în vedere că tradiţia era ca marea doamnă a muzicii populare să-şi sărbătorească ziua de naştere în fiecare an alături de familie, rude, prieteni şi mulţi invitaţi, în cadrul unei petreceri fastuoase.

De-a lungul timpului, petrecerile organizate în casa Mariei Dragomiroiu şi a soţului ei, Bebe Mihu, atrăgeau adesea peste o sută de persoane.

“În ultimii ani, aşa cum toată lumea ştie, am preferat să ne sărbătorim ziua de naştere acasă, unde ne simţim foarte bine. Fie că era vorba despre ziua mea, a soţului meu, Bebe, sau despre marile sărbători religioase.

De data aceasta va fi diferit, deoarece copiii nu vor putea veni, având în vedere că este o zi de lucru în timpul săptămânii”, a precizat Maria Dragomiroiu pentru Impact.

Anul acesta, când va împlini 67 de ani pe 11 iulie, iubita cântăreaţă de muzică populară va fi în Eforie Nord, unde îşi va sărbători ziua de naştere după concertul pe care îl va susţine în acea seară de marţi.

“Nu va fi aceeaşi mulţime de invitaţi cu care i-am obişnuit pe toţi în astfel de zile, dar tot vor fi câteva persoane. Uşa mea va fi deschisă pentru colegi şi prietenii care mă cunosc de o viaţă.

Cel mai mult îmi doresc de la Cel de Sus cadoul cel mai frumos, viaţa însăşi!”, a adăugat Maria Dragomiroiu.

Concertul pe care îl va susţine chiar în ziua ei va fi unul cu adevărat special, a recunoscut artista.

“Fanii sunt pretutindeni în zilele noastre, odată cu această epocă în care informaţia circulă cu rapiditate. Aproape totul este la îndemână, poţi să asculţi ce doreşti, când doreşti, iar fanii sunt practic peste tot.

Cu toate acestea, pentru cei care vor veni să mă sărbătorească în ziua respectivă, nu pot să nu le ofer ceva în plus, în afară de bucuria constantă de a împărtăşi muzica mea cu cei care o iubesc. Le voi oferi ceva din sufletul meu!”, a încheiat Maria Dragomiroiu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top