Anunțul zilei despre Celion Dion! Medicii au făcut dat verdictul teribil. Nu se mai poate face nimic

Media/TV

Anunțul zilei despre Celion Dion! Medicii au dat verdictul teribil. Nu se mai poate face nimic

Anunțul zilei despre Celion Dion! Medicii au dat verdictul teribil. Nu se mai poate face nimic

Celine Dion a primit diagnosticul de „sindromul persoanei rigide”, o boală rară ce afectează o persoană dintr-un milion. Aceasta și-a anunțat fanii printr-un anunț pe rețelele de socializare și ei au lăsat numeroase comentarii de susținere.

Celine Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o boală rară ce afectează o persoană dintr-un milion. Aceasta a fost nevoită să-și anuleze numeroase concerte din cauza problemelor cu care se confruntă și a durerilor pe care le are.

Ce este sindromul persoanei rigide

Celine Dion se confruntă cu sindromul persoanei rigide, fiind o tulburare neurologică extrem de rară. Este afectată o persoană dintr-un milion, astfel că tratamente exacte pentru boală nu există, de cele mai multe ori se apelează la abordări non-medicale, precum ar fi termoterapia, masajele sau acupunctura.

Aceasta afecțiune se caracterizează prin rigiditatea musculară progresivă și chiar îi provoacă artistei dificultăți la mers sau vorbit. Celine Dion și-a anulat mai multe concerte importante din cauza sindromului de care suferă.

Cum se manifestă boala cu care a fost diagnosticată Celine Dion

Sindromul cu care a fost diagnosticată Celine Dion afectează musculatura. Rigiditatea musculară fluctuează deseori, agravându-se sau fiind mai ameliorată. Totodată, are și numeroase spasme, ele pot surveni întâmplător sau fiind provocate de diferite evenimente, precum un zgomot brusc sau un contact fizic.

Cauza acestui simptom este necunoscut, iar medicii consideră că este vorba despre o maladie autoimună care este declanșată o dată cu alte boli autoimune. Acest Diagnostic vine un urma unui examen clinic, fiind confirmat prin identificarea unor anticorpi și anomalii electromiografice.

În ceea ce privește tratamentul pentru această boală, de cele mai multe ori se apelează la unul homeopat, non-medicamentos. Astfel că Celine Dion a urmat mai multe ședințe de masaje, termoterapii, acupunctura, stretching sau hidroterapie. Totodată, se pot lua medicamente pentru tratarea rigidității musculare și spasmele episodice.

Continue Reading
To Top