Dana Roba primește o nouă lovitură! Asta-i mai lipsea...

Media/TV

Dana Roba primește o nouă lovitură! Asta-i mai lipsea…

Dana Roba primește o nouă lovitură! Asta-i mai lipsea…

Dana Roba a cerut ajutorul fanilor, după ce a rămas fără unul dintre medicamentele pe care le avea în schema de tratament. Vedeta spune că nu se găsește în farmacii, așa că, s-a gândit că poate există persoane care o pot ajuta într-un fel, astfel încât să poate face rost de medicament.

Dana Roba a povestit pe Instagram că a rămas fără unul dintre cele mai importante medicamente din tratamentul său și că nu știe de unde să facă rost de el, asta pentru că nu se găsește în farmacii.

Dana Roba a cerut ajutorul fanilor, după ce a rămas fără unul dintre medicamente

Pe Instagram, make-up artistul i-a rugat pe cei care au respectivul medicament să îi împrumute, pentru că este unul dintre cele mai importante și nu știe când îl va găsi în farmacii, pentru a-l cumpăra.

„Fetelor, mi s-au terminat cele mai importante medicamente din tratamentul meu: Neurotrop. Nu le găsesc la nicio farmacie. Dacă aveți voi și îmi puteți împrumutați câteva, m-aș bucura foarte tare”, a spus Dana Roba, pe Instagram.

Make-up artistul se confruntă cu mari dureri, în urma operațiilor

În urmă cu o zi, vedeta povestea tot pe Instagram că face față cu greu durerilor din zona capului, care sunt insuportabile. Dana Roba mărturisea că va mai dura până când se va recupera și că are stări de rău și amețește.

Chiar dacă acum trece prin momente dificile și recuperarea este un proces lung și complicat, vedeta este recunoscătoare divinității că a fost salvată, în contextul în care medicii nu i-au dat șanse că va supraviețui.

Dana Roba a mai spus că are și alte lovituri în zona din spate a capului despre care soțul său ar fi spus că nu le-a cauzat. De aceea, vedeta speră să se facă dreptate, iar bărbatul să fie pedepsit.

„Această operație mă doare foarte tare. Nu pot sta cu capul pe o pernă mai tare, că mă ia amețeala puternică de cap. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viață și pentru faptul că nu m-a lăsat să mor. Chiar dacă fostul meu soț a spus că m-a lovit doar de opt ori, cu siguranță, loviturile din spate nu le-a recunoscut. A uitat de ele. În închisoare își va aminti de ele”, a scris Dana Roba, pe Instagram, în urmă cu o zi.

Continue Reading
To Top